AK Parti milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un cezası kalktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2010 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İktidar karşıtları hakkında sarf ettiği 'kanı bozuklar' sözüyle AK Parti'den 2 ay süreyle geçici olarak ihraç edilen Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un ceza süresi doldu. İki ay boyunca partisinin hiçbir programına katılamayan Aydoğmuş, bu süre içinde partisindeki siyasi hayatını sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan sürdürdü.

AK Parti Müşterek Disiplin Kurulu, geçtiğimiz nisan ayında Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ile Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un seçim bölgelerinde yaptıkları açıklamalar nedeniyle geçici olarak partiden uzaklaştırılması kararı verdi. Doğan 4, Aydoğmuş ise 2 ay geçici ihraç cezası aldı. İki aylık süre boyunca partiyle ilişkisi kesilen, hiçbir parti faaliyetine katılamayan, parti adına demeç veremeyen ve geçici bağımsız milletvekili konumuna geçen Aydoğmuş, yeniden parti saflarındaki yerini aldı.

İki ay boyunca partisinin faaliyetlerine katılamayan Aydoğmuş, bu süre içinde çevresindekiler ile bağını sosyal paylaşım sitesi Facebook vasıtasıyla kurdu. Geçici ihraç cezası aldıktan sonra Facebook'a daha fazla önem veren vekilin kendi adına açtığı sayfada 739 arkadaşı bulunuyor.

Cezası boyunca Facebook sayfasını aktif bir şekilde kullanan Ahmet Aydoğmuş, bazı günlerde 10'dan fazla ileti ve video paylaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber