Polis katilinin evi de cephelik gibi - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mayıs 2010 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir polisi şehit edip diğerini de yaralayan Barış Doğan'ın evinde yapılan aramada 5'i ruhsatsız 6 tabanca, bu silahlarda kullanılan 200 mermi, 1 de av tüfeği bulundu.

Polis saldırganın ailesiyle birlikte kaldığı evde baba Mehmet Doğan'ı gözaltına aldı. Mehmet Doğan silahların kendine ait olduğunu, merakı nedeniyle topladığını ileri sürdü.

Aşıyan Mezarlığı'nda, bir polisi öldürüp bir polisi yaraladıktan sonra vurularak öldürülen Barış Doğan'ın babası Mehmet Doğan ruhsatsız silah bulundurmaktan gözaltına alındı. Doğan ailesinin evinde yapılan aramalarda 5'ruhsatsız 6 tabanca, 200 mermi ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Beşiktaş Aşiyan Mezarlığı'nda dün meydana gelen çatışmada, polis memuru Turgay Yılmaz Şehit olurken polis memuru Mehmet Birlik yaralandı. Saldırgan Barış Doğan da vurularak yaralanmasının ardından hastanede tedavi altına alındıktan sonra öldü.

Saldırgan Barış Doğan'ın Beyoğlu'nda ailesi ile birlikte kaldığı evde dün akşam aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda, 5'i ruhsatsız 6 tabanca 1 av tüfeği olamak üzere 7 silah ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Barış Doğan'ın babası Mehmet Doğan sorgulandı. Doğan ifadesinde, merakından dolayı tabancaları satın aldığını belirtti.

Ele geçirilen silahlar balistik için Kriminal Polis Laboratuarına gönderildi. İşlemleri tamamlanan Mehmet Doğan "Ruhsatsız silah bulundurmak" tan Beyoğlu Adliyesi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber