İstanbul'da yarın bu yollar trafiğe kapalı olacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2010 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Mayısta yapılacak ''Ata'ya Saygı ve Gençlik Yürüyüşü'' dolayısıyla İstanbul'daki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yürüyüş nedeniyle 23 Mayıs Pazar günü saat 10.00'dan itibaren Halaskargazi, Cumhuriyet, Gümüşsuyu, Mete, Sıraselviler, Kadırgalar ve Küçükçiftlik caddelerinin kontrollü ve kademeli olarak trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, alternatif olarak, Mecidiyeköy'den gelen araçların Beytemhan ışıklardan Abide-i Hürriyet Caddesi'ne, Bomonti Polis Merkezinden gelen araçların Abide-i Hürriyet Caddesi'ne yönlendirileceği kaydedildi. Pangaltı ışıklardan Dolapdere Caddesi'ne mecburi yön verileceği, Nişantaşı Kavşağı'ndan gelen araçların ise Vali Konağı alt başa yönlendirileceği bildirildi.

Toprakyol inişe izin verilmeyeceği, trafiğin Karaköy istikametine yönlendirileceği ifade edilen açıklamada, Gümüşsuyu Caddesi'nden gelen araçların The Marmara Oteli önünden Mete Caddesi'ne, Taksim Gümüşsuyu ışıklardan gelenlerin ise ters döndürülerek Tarlabaşı istikametine yönlendirileceği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber