31 Mayıs 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

operasyonunu sert bir dille kınadı. Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Elçisi Levy'yi bakanlığa çağırdı.

İsrail birliklerinin insani yardım taşıyan gemilere saldırı düzenlemesine yönelik olarak başta İstanbul ve Ankara olmak üzere tüm yurt genelinde tepkiler sürüyor.

İskenderun'da, terör örgütünün askeri birliğe yönelik düzenlediği saldırıda 6 askerin şehit olmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

8.Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'ye gelen öğrencilerin, Ankara'da kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretleri sürüyor. Konuk öğrenciler, bugün TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengü'yü ziyeret edecek. (11.00/12.40/13.30/14.30/15.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Antakya Süryani Katolik Patriği ve Süryani Katolik Toplumu Genel Ruhani Reisi Mar İğnatiyos Yousuf Yunan'ı kabul edecek. (14.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla Kalkınma Ajansları ile KOSGEB arasında işbirliği anlaşması imzalanacak. (10.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Ankara Hilton Oteli'nde bir araya gelecek. (10.00)

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan İstanbul Valisi Muammer Güler, görevi Hüseyin Avni Mutlu'ya devredecek. (09.30)

AnadoluJet'in dış hat uçuşlarıyla ilgili tanıtım toplantısı gerçekleşecek. (09.00)

Akenerji, Türkiye'nin rüzgar enerjisi üretim şirketlerinden Polat Enerji'yle İstanbul'da üretim kapasitesi satın alma anlaşması yapacak. (10.00)

TÜRKÇEDER tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nın Halk Oyunları Finali Bursa'da yapılacak. Bursa'ya gelen misafir öğrenciler vali, büyükşehir belediye başkanı, emniyet müdürü, milli eğitim müdürü ve başsavcıyı ziyaret edecek. (20.30/10.00/12.00)

Koç Holding'in ülke genelinde yürüttüğü 'Ülkem İçin' adlı kampanya kapsamında Erzurum'da bayi çalışanları Kızılay'a kan bağışında bulunacak. (09.00)

İngiltere'de yeni hükümetin kurulmasından sonra Lordlar Kamarası üyeliğine aday gösterilen Liberal Demokrat Partili Meral Ece, Barones (Lord) unvanını alarak, Lordlar Kamarası'nın ilk Kuzey Kıbrıslı Türk üyesi oldu. Meral Ece, bugün üyeliği ile ilgili KKTC Londra Temsilciliği'nde basın toplantısı düzenliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber