Bayan sürücü öğrencileri taşıyan otobüse çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2010 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde meydana gelen iki ayrı kazada şans eseri yaralanan olmadı. Öğrencileri taşıyan Belediye aracına çarpan minibüs sürücüsü şoka girdi. Görevliler ilk kazaya müdahale ederken aynı yerde ikinci kaza meydana geldi.

Kaza Cehennem ağzı mevkiinde saat 14.20 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Çarşı istikametinden Kemer istikametine giden 67 LA 781 plakalı araç sürücüsü Gül Öztürk, kavşaktan dönüş yapan 67 TL 858 plakalı araç sürücüsü Tülay Kara' yı son anda fark edince direksiyonu kırdı. 67 LA 781 plakalı araç sürücüsü Gül Öztürk, bu sırada Ereğli Belediyesi organizasyonunda Ereğli' yi gezmek amacı ile Velidağı'ndan gelen öğrencileri taşıyan Belediyeye ait araca çarptı. 27 öğrencinin bulunduğu otobüs sürücüsü kazanın meydana gelmesinin hemen sonrasında 155 ve 112 ekiplerine haber verdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık'ın da otobüsün içinde olduğu öğrenildi. Kaza sonrası Ereğli Belediyesi Kent Meclisi tarafından yardım etmek ve Ereğli'yi gezdirmek için İlçeye bağlı Veli Dağı köyünden gelen öğrenciler Ereğli Belediyesine ait 67 TT 343 resmi plakalı otobüsten indirildiler. Panik olan ve korkan öğrenciler ve Kadın Meclisi üyeleri polis eşliğinde yolun karşısına geçirilerek güvenli bir alana alındılar. Daha sonra sağlık ekipleri başında küçük bir sıyrık olan ve hastaneye götürmek istedikleri 67 LA 781 plakalı araç sürücüsü Gül Öztürk'ün şoka girdiğini gördüler. Hastaneye gitmemekte ısrarcı olan bayan sürücü uzun süre ikna edilmeye çalışıldı. Zaman zaman 67 TL 858 plakalı araç sürücüsü Tülay Kara ile tartışmaya giren Gül Öztürk, çekim yaptıkları için basın mensuplarına da tepki gösterdi. Bu sırada başka bir kaza daha yaşandı. Kemer istikametinden gelen ve Kadı tarlası istikametine dönüş yapmak isteyen 67 LN 762 araca, aynı istikamete seyir halinde olan 67 LL 785 plakalı araç sürücüsü Serkan Gültekin arkadan çarptı. Kaza anına tanık olan gazeteciler kazayı görüntülemeye başladı. Mustafa Naba yönetimindeki 67 LN 762 aracın içinde kontrolleri için hastaneden dönen dedesi Hüsamettin Aydın(72) için diğer kaza yerinde olan ambulansın gelmesini istedi. Sağlık ekipleri şeker hastası olduğu ve daha önceden anjiyo geçirdiğini öğrendiği Hüsamettin Aydın'ı araç içinden çıkartarak sedyeye aldı. Hüsamettin Aydın, 5 dakika önce özel aracı ile ayrıldığı hastaneye bu kez ambulansla tekrar geri döndü. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Hüsamettin Aydın'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber