Ali Tezel eşini bıçakladı, baldızı ile ilişkiye girdi

Haber Giriş : 14 Haziran 2010 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meryem Tezel, eşi Ali Tezel'den kendisini kız kardeşiyle aldattığı için boşanmak istedi. Ali Tezel, eşini dövdü, bıçakladı. Meryem Tezel rapor alıp suç duyurusu yaptı. Ali Tezel 6 ay eve yaklaşmama cezası aldı

Ünlü sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, aldatıldığı gerekçesiyle kendisinden boşanmak isteyen 23 yıllık eşi Meryem Tezel'i dövüp bıçakladı. Ali Tezel hakkında 6 ay eve yaklaşmama cezası verilince de, "Eşim şöhretimi kıskanıyor" diyerek boşanma davası açtı. Karşı boşanma davası açan Meryem Tezel de, "Yıllardır hovardalıklarına göz yumdum. Ama o gitti beni baldızıyla aldattı" dedi.

HER ŞEY O DAYAKLA BAŞLADI

Polis ve Adli Tabip tutanaklarına yansıyan ayrıntılara göre Meryem Tezel, 10 Mayıs günü eşi Ali Tezel'e ayrılmak istediğini söyledi. İddiaya göre bu istek üzerine çılgına dönen Ali Tezel, çocuklarının yanında eşini tartakladı. Kendisini banyoya kilitleyen Meryem Tezel o anları şöyle anlattı: "Bir gün boşanırım diye para biriktirmedim. O sabah çantasındaki 20 bin TL'yi aldım. 'Ben keriz miyim, benden boşanman için sana para vereyim?' dedi. Sinirlendiğini görünce küçük çocuklarımı üst kata çıkardım, kendimi de banyoya kilitledim. Kapıyı kırarak içeri girdi. Kafama, her yerime vurdu. Elinde bıçak vardı. Bıçak yaralarını sonradan gördüm. 'Defol git akşama gelme, yoksa öldürürüm' deyince karakola gidip şikayetçi oldum ve hastaneden rapor aldım." Adli Tabip incelemesinde Meryem Tezel'in kalçasında 2 cm derinliğinde bir bıçak yarası ile sağ kulağında 1 cm kesik izi ve ödem bulundu. Ayrıca kafa ve göğüs başta olmak üzere vücudunun bir çok bölgesinde ödem ve morluklar tespit edildi. Yediği dayağı içine sindiremeyen Meryem Tezel, verilen raporun ardından aynı gün soluğu mahkemede aldı. Dayak ve bıçaklama olayına ilişkin olarak Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, Ali Tezel hakkında soruşturma başlattı. Meryem Tezel'in şikayetini değerlendiren Üsküdar 2'nci Aile Mahkemesi de, Ali Tezel hakkında 6 ay eve yaklaşmama cezası verdi. Hakim Abdurrahman Buldağ, Ali Tezel'in, eşine karşı şiddete ve korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulunmamasını da kararına ekledi.

BASINA SANSÜR DE İSTEDİ

Uzaklaştırma kararı üzerine Ali Tezel, "Eşim beni kıskanıyor, haset ediyor!" diyerek avukatı Yelda Kaya aracılığıyla alelacele boşanma davası açtı. Avukat Kaya, müvekkilinin kamuya mal olmuş, şöhretli bir mesleki kimliğe sahip olduğunu belirterek, "Meryem Tezel kıskançlık duygusunu patolojik bir aşırılığa taşımış, asılsız ithamları ile davacının yaşamını baskı altına almıştır. Bu kıskançlık mesleki başarısının sonlanmasını dileyen bir hasetliğe dönüşmüştür" iddialarını kaleme aldı. Eşinden 455 bin lira maddi, 50 bin lira manevi tazminat isteyen Ali Tezel, 4 çocuğundan yaşları küçük olan ikisinin velayetlerinin kendisine verilmesini talep etti. Avukat Yelda Kaya ayrıca, müvekkilinin şöhretini öne sürerek yayın sansürü de istedi.

SABAH
EŞİNİ BIÇAKLADI

Meryem Tezel, eşi Ali Tezel'den kendisini kız kardeşiyle aldattığı için boşanmak istedi. Ali Tezel, eşini dövdü, bıçakladı. Meryem Tezel rapor alıp suç duyurusu yaptı. Ali Tezel 6 ay eve yaklaşmama cezası aldı.

Kendisini kız kardeşiyle aldatan 23 yıllık eşi Ali Tezel'den boşanmak istediği için şiddet gören Meryem Tezel: Baldızla ilişkiyi kabullenemem...

Sabah'ın dün "Emeklilik uzmanı eşini 'malulen emekli' etti" başlığıyla verdiği manşet haberi sonrası kendisini kız kardeşiyle aldattığı için eşine boşanma davası açan Meryem Tezel SABAH'a içini döktü.

'10 KİLO ZAYIFLADIM'

Eşinin, kız kardeşiyle kendisini aldattığını geçen yıl öğrendiğini anlatan Meryem Tezel, "Eşimin öz be öz kız kardeşimle olan ilişkisini öğrenince bitkisel hayata girdim. İki haftada 10 kilo verdim. Çocuklarıma yemek yapamaz hale geldim. İnandığım bütün değerler yok oldu. Ben eşime 25 yılımı adamıştım. Kız kardeşimin fotoğraflarına bakıyorum, üstündeki elbiseleri ya ben dikmişim ya da almışım. Yabancı bir kadın olsaydı belki affederdim, ama baldız olayını asla! Erkek kardeşlerim duyunca ikisini de öldürmek istedi. 'Bunlar bizi ne kadar keriz yerine koymuşlar' dedi. Ama onların da çoluk çocuğu var. Yapmadılar" dedi. Tezel "Tarlalarda ırgatlık yaparak evlendik. Şimdiyse danışmanlık şirketinden, televizyon programlarından ve iş takipçiliğinden aylık 100 bin liranın üzerinde kazanıyor. Para kazanır kazanmaz, hayatı değişti. Başta birbirimizi aldatmayacağımıza dair söz vermiştik. Bu yüzden aldatacağı aklıma hiç gelmedi. Sözünü tutacağını düşündüm" diye konuştu. Mart ayında boşanma davası açmak için girişimlere başladığını ancak eşinin medyadaki gücünden çekindiği için, yine basında sık sık yer alan bir kadın avukattan randevu istediğini anlatan Meryem Tezel şöyle konuştu: "Avukat beni 3 hafta oyaladı. Sonra eşime boşanmak istediğimi söylemiş. Eşim de beni parayla susturabileceğini düşündü. Sinop dönüşünde bana 65 bin dolar verdi. Son birkaç yıldır bana para vermiyordu. Olaylar ortaya çıkmadan önce, 'Sana Mercedes alalım' demişti. Ben de, 'Ne gerek var?' demiştim. İş ortaya çıktıktan sonra 'Hani bana Mercedes alacaktın?' dedim. 'O, o zamandı' dedi. 'Ha işin sırrı salak gibi davranmakta mıydı?' dedim. 'Evet, salak gibi davranmaktaydı' dedi. 'Devekuşu başını kumdan çıkardı' dedim."

ALİ TEZEL: KIRGINIM

Boşanmak isteyen 23 yıllık eşi Meryem Tezel'i dövüp bıçakladığı iddiasıyla mahkemelik olan Ali Tezel ise, "Konuşacak bir şey yok. Bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Görüşlerimi köşemde yazacağım. Kadınsı duyguları yansıtan bir haberin, doğruluğu veya yanlışlığı araştırılmadan kamuoyunda tartışılması düşüncesinde değilim. Haberden sonra aşırı derecede kırıldım" diye konuştu. Tezel, eşini niçin dövdüğü sorusunu ise cevapsız bıraktı

STAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber