Üniversiteliyi bıçaklayıp, anne ve ağabeyini dövdüler

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2010 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARMARA Üniversitesi İletişim Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Mustafa Göksel, sınavlarının bittiği gün annesi ve ağbeyi ile Beşiktaş Çarşısı'nda yürürken 12.00 sıralarında yaklaşık 20 kişilik karşıt görüşlü öğrenci gurubunun, sopa ve bıçaklı saldırısına uğradı.

Olayda 19 yaşındaki Mustafa Göksel, karın boşluğu, kol ve baldırından toplam 6 bıçak darbesi ile yaralandı. Anne Fatma ve Sakarya üniversitesi öğrencisi ağabeyi Gökhan da saldırganlar tarafından tekme ve sopalarla dövüldü. Saldırganlar çevreye dağılarak kaçarken, önce Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Göksel, daha sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedaviye alınan gencin, karnındaki yaranın ciddi olduğu, hayati tehlikeyi atlattığı belirlendi.

Olayı duyan öğrencinin arkadaşları hastane bahçesine gelirken, şok yaşayan anne Fatma Göksel, ?Sakarya'da okuyan oğlum ile buluştuk. Mustafa'nın da bugün son sınavıydı. Birlikte memlekete dönecektik. Valizindeki eşyaları ile yaralarına tampon yaptım. Bizim suçumuz, vatanı, milleti ve askeri sevmek. Buraya çocuklarımı PKK bıçaklasın diye göndermedim. Yoklukla, iki tane çocuğumu vatana millete hayırlı bir evlat olsun diye yetiştirdim. Oğlum kan revan içinde. İçişleri Bakanı yanıma gelsin? dedi.

Ağabey Gökhan Göksel ise, ?Ben yere düştüm.?Madımak'ı unutturmayacağız? diye slogan attılar. Zafer işaretleri yapıyorlardı. Onlar erkek değil, 30 kişi; iki adam ve bir kadına saldırıyor. Bir de bıçaklanan kişiyi yerde tekmeliyorlardı? dedi.

Olayı duyarak, Antalya'dan gelen baba Ahmet Göksel ise,?Bizim herhangi bir ideolojiyle, örgütle işimiz olamaz. Oğullarımın amacı sadece okumaktır. Anne ve ağbeyi ile çarşıda yürürken saldırıya uğradılar. Bu nasıl bir adalet? Nasıl bir hukuk? Hükümetimizden, başbakanımızdan rica ediyorum. Lütfen bu işe el atsın?diyebildi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber