30 Haziran 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu'na katılacak. Gül, akşam da konuk Cumhurbaşkanı onuruna Dolmabahçe Sarayı'nda resmi bir akşam yemeği verecek.(12.00/20.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşmasını yapacak.(19.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da Bilişim Sözleşmesi İmza Töreni'ne katılacak. Yıldırım, ABD Ulaştırma Bakanı Ray Lahood ve beraberindeki heyetle görüşecek. (11.00/15.00)

Türk Tasarım Danışma Konseyi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başkanlığında toplanacak (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katılacak. Bakanlıkta Gürcistan Enerji Bakanı Alexander Kethaguri ile görüşecek (10.00/14.00)

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 'Tapu Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) Projesi ile ilgili imza törenine katılacak. (11.30)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Hakkari'de geçirdiği kazada şehit olan Teğmen Enes Kahraman'ın, Afyon Şuhut'taki cenaze törenine katılacak. (13.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Ankara'da Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının verildiği caddenin açılışına katılacak. (12.00)

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen "Kamu Hizmeti Yayıncılığı" konulu konferans Üst Kurul'un Ankara Bilkent'teki merkezinde yapılacak. Konferansa TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin konuşmacı olarak katılacak. (15.00)

Yeni kurulan İnsani Değerler Derneği, yol haritasını açıklayacak. Derneğin toplantısına Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in de katılması bekleniyor. (10.00)

Telkoder üyesi kuruluşlar basın toplantısıyla telekomünikasyon sektöründe serbestleşme kampanyasının lansmanını yapacak. (10.00)

Pegasus Havayolları'nın yeni nesil Boeing yatırımı 12 ve 13'üncü uçaklarınının teslimi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda törenle gerçekleştirilecek. (14.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde, kadınlara yönelik proje kapsamında hazırlanan ''Ben Çalışmak İstiyorum'' adlı kitabın tanıtım toplantısına katılacak. (16.00)

SunExpress'in İzmir'e sağladığı katkıyı ve yatırım planlarını Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, düzenlenecek basın toplantısıyla değerlendirecek. (13.00)

Türkiye-AB Hükümetlerarası Konferansında Gıda Güvenliği, Bitki ve Hayvan Sağlığı faslı müzakerelere açılacak.

ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Phil Gordon, Türkiye'nin hava sahasını İsrail'e kapatmasını "talihsizlik" olarak nitelendirdi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Gazze'ye uygulanan ablukayla ilgili olarak düzenlenen İKÖPAB Olağanüstü Konferansı'nda konuşacak.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Irak kuzeyinde temaslarda bulunacak.

Irak'ın kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetiminin Başbakanı Berham Salih, bölgeden komşu ülkelerin güvenliğini bozucu hiçbir olayı kabul etmeyeceklerini söyledi.

SPOR

MKE Ankaragücü, Saray Spor Tesisleri'nde yapılacak törende 3 futbolcu ile sözleşme imzalayacak (11.00)

Fenerbahçeli futbolcular, Kadıköy ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. (09.00)

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yeni sporcusuyla sözleşme imzalayacak. (12.30)

Türkiye'de Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor başta olmak üzere Turkcell Süper Lig takımları yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (09.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber