Hava sıcaklığı artıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Temmuz 2010 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güney ve güneybatı, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ Çanakkale çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Yozgat çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu, Sinop ve İnebolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek

DOĞU ANADOLU: Kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber