Boya velilerden, badana müdürden

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2010 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir ilköğretim okulunun müdürü ve yardımcıları, velilerin aldığı boya ile okulun dış cephesini ve bazı sınıfları boyuyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Göl İlköğretim Okulunun idarecileri, eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından, fiziki görünümünü düzelterek okulu, yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlamaya çalışıyor.

Bu çerçevede idareciler, okul aile birliği ve bazı velilerin temin ettiği boya ile 2 binası bulunan okulun dış cephesi ile görünümü bozulan bazı sınıfları boyamayı kararlaştırdı.

Kendisi de bu işten anlayan okul müdürü ve yardımcıları, tasarruf çerçevesinde boyama işini de kendileri üstlendi.

Göl İlköğretim Okul Müdürü Zeynelabidin Eski, 2 binası bulunan okulun bazı sınıfları ile dış cephesindeki boyaların kabardığını belirtti.

Okul idarecileri olarak tatil sezonunu fırsat bilerek, okulu gelecek sezona hazırlamaya çalıştıklarını anlatan Eski, şunları kaydetti:

''Okul aile birliği ile veliler boya ve alçı aldı, biz de okul idarecileri olarak okulumuzu kendimiz boyamaya karar verdik. Amacımız öğrencilerimizin 2010 - 2011 yılı eğitim ve öğretim sezonda daha temiz bir okul ve ortamda eğitim görmelerini sağlamak. Okulumuzun daha güzel görünüme kavuşmasını istiyoruz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber