Rapor vermeyen doktora otomobiliyle çarptı - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Temmuz 2010 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'ndeki Onkoloji Hastanesi Acil Servisi'nde görevli 32 yaşındaki Dr. Deniz Yüksel, kendisine sağlık raporu verilmesini isteyen Oğuz Değer'in kendisine otomobil ile çarptını iddia etti. Dr. Değer'in sağ kulağında kopma, sağ omuzu ve burnunda ezilme olduğu tespit edildi.

Adilcevaz İlçesi'ndeki Onkoloji Hastanesi'nde acil serviste çalışan Dr. Deniz Yüksel, bir süre önce Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Oğuz Değer'in sağlık raporu almak için hastaneye başvurduğunu ancak bu isteğini kabul etmediği için otomobille kendisine çarptığını öne sürdü.

Elazığ Fırat Üniversitesi Plastik Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan Dr. Yüksel, başından geçenleri detaylarıyla anlattı. Dr. Yüksel, şunları anlattı:

"Oğuz Değer, Adilcevaz İlçesi'ndeki Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde memur olarak çalışıyor. Aynı zamanda Onkoloji Hastanesi'nin kantinini de işletiyor. Bir süre önce rapor almak için hastaneye geldi. Yaptığım muayeneden sonra, sağlık durumunun iyi olduğunu ve rapor veremeyeceğimi söyledim. Daha sonra beni gördüğü yerde laf atıyor, küfür ediyordu. Bir gün sokakta yine kavga ettik bu yüzden. Son olarak dün acil servis önünde bir aracın hızla acile doğru geldiğini gördüm. Önce acil bir vaka olduğunu sandım. Sürücü koltuğunda Oğuz Değer'in olduğunu gördüğüm araç, sonra üzerime doğru hızla geldi ve bana çarptı. Sonrasını hatırlamıyorum."

Dr. Deniz Yüksel, kendisine otomobille çarpan Oğuz Değer'den şikayetçi olacağını söyledi. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, hastanın sağ kulağında kopma, sağ omuzda ve burunda da ezilme tespit ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber