İzmir'de belediye otobüsüne molotoflu, taşlı saldırı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Temmuz 2010 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde terör örgütü PKK sempatizanları, belediye otobüsüne molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulundu. Olayda iki kişi hafif yaralandı.

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında 30 Ağustos Sokak ile Efe Sokak kesiştiği noktada meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Kurumu ESHOT'a ait Narbel- Halkapınar hattında çalışan 34 yaşındaki Mehmet Köksal yönetimindekibelediye otobüsü, durakta beklerken terör örgütü PKK sempatizanı bir grubun molotof kokteylli ve taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda atılan taşların başlarına isabet ettiği otobüs şoförü Köksal ile durakta bulunan 36 yaşındaki Ecevit Karakaş hafif yaralandı. İçerisinde yolcu yolcu bulunmayan otobüsün ön camları kırıldı. Yol kenarındaki çöp kutularını da deviren saldırganlar, Atatürk Mahallesi yönüne doğru kaçtı. Çevredekilerin yardımıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde kaldırılan iki yaralı ayakta tedavi edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede, bazı molotofların patlamadığı görülürken, polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber