Şehit polisin ağabeyi emniyet müdürü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Temmuz 2010 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HATAY'ın Dörtyol İlçesi'nde teröristlerin saldırısında şehit olan 4 polisten 33 yaşındaki Fatih Yıldız'ın ağabeyi Muharrem Yıldız, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü olarak görev yapıyor. Muharrem Yıldız yıllık izne ayrıldığı gün kardeşinin görev başında şehit düştüğü haberini aldı.

Acı haberin verilmesi ile birlikte, şehit polis Fatih Yıldız'ın Gaziantep'in Zeytinli Mahallesi'ndeki evine ateş düştü. Fatih Yıldız'ın şehit olduğu haberi, anne ve babası Aksaray'da bulunan kızlarının yanında olduğu için, diğer yakınlarına bildirildi. Şehidin evinin bulunduğu sokağa dev Türk Bayrağı asıldı.

7 kardeşten, 6'ncısı olan olan Fatih Yıldız'ın bir ağabeyinin Osmaniye'de sosyal konularındaki aktif çalışmalarıyla tanınan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Muharrem Yıldız, bir diğer ağabeyinin ise emekli başkomiser olarak güvenlik şirketi sahibi olduğu belirtildi.

6 yaşında Nuray ve 4 yaşında Nur Eyşan adlı 2 çocuk babası şehit polisin Zeytinli Mahallesi 44 nolu sokaktaki evine Şehitkamil Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Acı haberi alan onlarca kişi de şehidin evine ziyarete gelip, yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber