Hatay'da 4 polisin şehit edilmesi ile ilgili 24 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2010 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Dörtyol'da 4 polisin şehit edilmesinin ardından başlayan olaylar sırasında 24 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Hatay Valisi Lekesiz, dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşlara sakin olmaları noktasında çağrıda bulunduğunu belirterek, ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği yönündeki haberlerin ise doğru olmadığını söyledi.

Vali Lekesiz, terör örgütünün amacının halkı birbirine düşürmek olduğunu yineleyerek, "Dörtyollulardan özellikle akşam saatlerinde evlerinden zorunlu olmadıkça çıkmamaları yönünde telkinde bulunduk. İlçede sokağa çıkma yasağı ilan etmedik. Şu anda ilçede hayat normale döndü. Ancak bir iki güne kadar güvenlik önlemlerimizi sabit tutacağız." dedi.

Güvenlik güçlerinin Amanos Dağlarında terör örgütüne yönelik operasyonlarının sürdüğünü de sözlerine ekleyen Vali Lekesiz, 31 Temmuz Cumartesi günü Hatay'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin alınacağını sözlerine ekledi.

Hatay Valisi Lekesiz ayrıca sabah saatlerinde Serinyol kırsalında bir grup PKK'lı görüldüğü yönündeki haberlerin ise doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber