Komutanlar karargahta Başbuğ Köşk'te

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2010 20:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'a YAŞ kararları Bakan Gönül tarafından sunuldu. 2.5 saat süren zirve sonrası Gönül konuttan ayrıldı. Gönül'ün ayrılmasından sonra komutanlar karargaha dönderken Org. Başbuğ Köşk'e çıktı.

Balyoz ve internet andıcı davalarından dolayı terfi sıkıntısı yaşana Yüksek Askeri Şüra toplantılarının 4. gününde de bir sonuç çıkmazken Başbakan Erdoğan bugün konuyla alakalı bakanlarıyla üst üste görüşmeler yapıyor...

İlki sabah saatlerinde Adalet Bakanı Sadullah Ergün ile gün içinde iki kere görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Milli Savunma Bakanı Vecid Gönül'le Başbakanlık Resmi Konut'ta bir görüşme yapıyor.

YAŞ kararları Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül tarafından imza için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu.

Başbakan Erdoğan'ın YAŞ kararlarını imzalaması durumunda kararlar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunulacak.

Başbakan Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül görüşmesi devam ederken Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi.

SON DAKİKA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, imza için Yüksek Askeri Şura kararlarını sunmak üzere Başbakanlık Resmi Konutu'na gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ü kabulü sona erdi.

Erdoğan ile Gönül'ün görüşmesi yaklaşık 2,5 saat sürdü. Bakan Gönül, Başbakanlık'tan sonra Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıkmaması YAŞ kararları ile ilgili yeni tartışmalara yol açtı.

Bakan Vecdi Gönül'ün Başbakanlık'tan ayrılmasından sonra Kuvvet Komutanları Karargah'a döndü.

Milli Savunma Bakanı Gönül ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ Çankaya Köşkü'ne çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber