Okuldaki çelik kasa hırsızlığı yarım kaldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2010 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da bir okuldan çelik kasa çalan hırsızlar, karşılarında vatandaşı görünce kasayı bırakarak kaçtı. Yarım kalan hırsızlığın ardından polis ekipleri okulda geniş çaplı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece 24.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi 75. Yıl Mahallesi'nde bulunan Mustafa Necati İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Demir parmaklıkları yerinden söken zanlılar, camı açarak içeriye girdi. Müdür yardımcısının odasının kapısı kıran hırsızlar, içinde 200 TL para bulunan çelik kasayı ve bilgisayar kasasını aldı. Şahıslar, merdivenlerden yavaş hareketlerle inerek kaçmak istedi. Bu sırada okulun kapısının açık olduğunu ve içeride şahısların gezdiğini gören vatandaşlar

durumu polise bildirdi. İhbar edildiklerini anlayan acemi hırsızlar ise çelik kasa ve bilgisayar kasasını girişe bırakarak kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yapmasına reğmen kaçan zanlıların izine ulaşamadı. Polis, kaçan zanlıların eşgallerini görmeleri üzerine okul bahçesinde oyun oynayan çocukların ifadelerine başvurdu. Okuldaki güvenlik kameralarının ise çalışmadığı yapılan incelemeden sonra anlaşıldı. Polis, açılan cam ve kırılan kapı üzerine uzun süre parmak izi araştırması yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber