Hanefi Avcı: Soruşturma bitene kadar istifa etmiyorum

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 29 Ağustos 2010 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ergenekon'da tanık olması istenen Avcı, ?Kitabımla ilgili soruşturma bitene kadar istifa etmeyeceğim? dedi

Yazdığı ?Haliç'teki Simonlar, dün cemaat bugün devlet? isimli kitapla gündeme gelen ve kendi isteğiyle merkeze alınan Eskişehir Emniyet Müdür Hanefi Avcı, istifa etmeyi düşünmediğini söyledi. Bir haftalık izne çıkarak çalışma odasındaki eşyalarını toplayan Avcı, istifa etmesinin söz konusu olmadığını, soruşturmanın sonucunu bekleyeceğini kaydetti.

ANKARA'DA ARAŞTIRIP, YAZIP, ÇİZECEĞİM

Avcı ?Gidip Ankara'da çalışmalarıma devam edeceğim. Şuanda yıllık iznimden bir haftasını kullanıyorum. Bu süreçte eşyalarımı topluyorum. Kâğıtlarım, kalemlerim küçük küçük çok eşyam var. Tayin kararım geldiğinde de iznimi keserek, kararı hemen imzalayıp Ankara'ya merkeze döneceğim. Ankara da da işimin başında olacağım. Araştırma yaparım. Yazarım, çizerim. Oradaki duruma göre bakıp kararımı vereceğim? diye konuştu.

ERGENEKON'DA TANIKLIĞI İSTENDİ

1. Ergenekon davasının son duruşmasında Savcı Mehmet Ali Pekgüzel, yazdığı kitapta soruşturma ile ilgili kesin beyanları olan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın tanık olarak çağrılmasını talep etti. Mahkeme Heyeti, Avcı'nın Danıştay saldırısı olayıyla ilgili tüm tanıklar dinlendikten sonra tanık olarak dinlenilmesi hususunda karar verilmesine hükmetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber