Kılıçdaroğlu'nu villasına davet etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2010 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstanbul'da ikamet ettiği villayı ziyaret etmeye çağırdı.

Başbakan Erdoğan NTV Televizyonu'nda Ruşen Çakır, Oğuz Haksever, Nermin Yurteri ve Banu Güven'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan kamuoyunda yer alan villa tartışmalarına ilşkin olarak "Eğer o villada söylenenler yoksa, Kılıçdaroğlu istifa etmeye hazır mı" diye sordu.

Erdoğan şöyle konuştu;

?Eğer kendisi bu konuda samimiyse kiracı olduğum eve kendisini davet ediyorum. Bu evde altın musluk var mı, o fotoğraflar var mı? Kapısı Malum Kale Kilit'in kapısıdır. Eğer o söylenenler yoksa şu anda kendisi bulunduğu makamı bırakmaya hazır mı? 7.5 milyon dolardan bahsediyor. Bıraksın bunu.

Ben belediye başkanlığı yaptığım zamanda apartman dairesinde oturdum. Beylerbeyi'nde oturdum. Şu anda resmi konutta oturmuyorum, sadece konuklarıma orada yemek veriyorum. Konuklarımı orada ağırlıyorum.

Acaba muhalefet böyle bir şeyi konuşuyor mu? Bunu neden konuşmuyorlar. Kendisinin de villasını çıktı. Resmi konutta oturmam. İstanbul'da resmi konutta oturmadım. Burada çok yasal olmayan bir şey varsa onu yap.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber