Doktor ile hemşire kavgası karakolda bitti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2010 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya Devlet Hastanesi Nöroloji Servisinde, hemşire ve doktor arasında hastaların gözleri önünde yaşanan kavga karakolda bitti. Serviste yatan hastaların içinde beyin cerrahı tarafından darp edildiğini iddia eden hemşire, cerrahtan şikayetçi oldu. İki taraf geceyi karakolda geçirdi. Başhekimlik ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Alanya Devlet Hastanesi Nöroloji Servisi'nde meydana geldi. Nöroloji hemşiresi Sibel Melekoğulları ve beyin Cerrahı Doktor Fevzi Yüksel arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu beyin cerrahı Yüksel tarafından boş bir hasta yatağına itilen hemşire Sibel Melekoğulları burada doktor tarafından darp edildiğini iddia etti.

Araya giren hasta yakınları ve özel güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirilen cerrah Yüksel, uzaklaştırıldı. Hemşire Sibel Melekoğulları ise acil serviste ayakta görülen tedavisinin ardından polise başvurarak şikayetçi oldu. Hastane yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Olayla ilgili hastane yönetimi ve savcılık tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi.

Olay sonrası polise ifade veren beyin cerrahı doktor Fevzi Yüksel, "Abartılacak bir olay değil. Dayak atmadım, sadece kendisiyle tartışırken geri geri gittiği sırada dengesini kaybederek düştü" dedi.

Hemşire Sibel Melekoğulları ise olayın şokundan çıkamadığını belirterek şunları söyledi: "Psikolojim olumsuz yönde etkilendi. Bu konu ile ilgili yarın Alanya Devlet Hastanesi'nde bir basın açıklaması yapacağım ve olanları sizlerle paylaşacağım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber