Saadet Partisi'nde istifalar sürüyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2010 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet Partisi Ardahan İl Teşkilatı istifa etti

Saadet Partisi (SP) Ardahan İl Teşkilatı üyeleri topluca istifa kararı aldı.

Saadet Partisi Ardahan İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, partinin 11 Temmuz'daki kongresinin ardından yaşanan gelişmelerin doğru bulunmadığı, bu nedenle Ardahan İl Teşkilatı olarak Saadet Partisi'nden ayrılma kararı alındığı bildirildi. Saadet Partisi Ardahan İl Başkanı Berkant Ezer, bundan sonra siyasi hayatlarına Numan Kurtulmuş'un öncülüğünde devam edeceklerini ifade etti.

SP İl Başkanı Berkant Ezer, davalarına ve ilkelerine bağlı sadakatine güvendikleri Kurtulmuş'la Türk siyaset tarihinde önemli yer edineceklerine inandıklarını söyledi. Ezer, ''Geçmişi inkâr etmeyeceğiz. Çünkü biz, milletimiz, ülkemiz için yüksek ideallerin siyasetini yapıyoruz. Davamıza ve ilkelerine sadakatin önemli olduğuna inanıyoruz. Başta Erbakan hocamız ve Sayın Recai Kutan olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Erbakan hocamıza her zaman saygı göstereceğiz ve ondan istifade etmeye çalışacağız.'' diye konuştu.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Keskin istifa etti

Numan Kurtulmuş'un partisiyle yollarını ayırmasının ardından Saadet Partisi (SP)'nden istifalar devam ediyor. Partiden ayrılan son isim SP Elazığ İl Başkanı İlyas Keskin oldu.

İlyas Keskin, partide yaşanan olumsuz durum nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. İlyas Keskin, yaptığı basın açıklamasında 11 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongreden bu yana görülen tabloda bir türlü düzelmenin olmaması nedeniyle partideki 37 yıllık çalışma hayatına son verdiğini kaydetti.

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın, partisinden istifa etti.

Aydın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, görevinden ve parti üyeliğinden istifa etme kararı aldığını ve dilekçesini Saadet Partisi Genel Merkezine ilettiğini söyledi,

?17 Ağustos Marmara Depreminde 29 gün boyunca göçük altında kalarak daralmıştım aynı şekilde 3 aylık son dönemde de aynı şekilde daraldım? diyen Aydın, istifa öncesi, teşkilat üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptıklarını ifade ederek, ?Yönetim kurulu olarak toplandık. Ben il başkanlığından ve parti üyeliğinden istifa ediyorum. Herkes kararını kendisi vermelidir. Benimle birlikte birlikte 6 yönetim kurulu üyemiz ile kadın kollarından birkaç arkadaşımız da istifa dilekçelerini sundular? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber