21 Ekim 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yeditepe Üniversitesi Biyoteknoloji Merkezi Genetik ve Biyomühendislik Laboratuvarları'nın açılışına katılacak. Cumhurbaşkanı Gül, Irak Başbakanı Nuri El-Maliki ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (10.15-12.00)

Cumhurbaşkanı Gül, Avrupa 2010 Kültür Başkentleri Ortak Konseri'ne katılacak. Gül, ardından, Suriye Halk Meclisi Dışilişkiler Komisyonu Başkanı Süleyman Haddad ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.00-17.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Christian Wulff ve eşi onuruna Dolmabahçe Sarayı'nda akşam yemeği verecek. (20.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'le haftalık olağan görüşmesini yapması bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'den Resmi Konutta brifing alacak. Başbakan Erdoğan, daha sonra Irak Başbakanı Nuri El Maliki ile aynı yerde görüşecek ve ardından Atina'ya hareket edecek. (11.30-14.30-18.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul'da Abdi İbrahim Teknolojistik Merkezi'nin açılışına katılacak. Bakan Akdağ, 2. dönem 'Suya Sabuna Dokunun' kampanyasına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-14.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bilişim sektöründeki son gelişmelere ilişkin basın toplantısına katılacak. Yıldırım, bakanlıkta, Almanya Eğitim ve Teknoloji Federal Bakanı Annette Schavan ile 'İletişim Alanında İyi Niyet Anlaşması'nın imza törenine katılacak. (09.00-11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sırasıyla Ankara'da Sheraton Otel'de düzenlenecek 'EIF'2010 Uluslararası Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Kongresi' ve Türkiye ile KKTC arasında enerji alanında işbirliği törenine katılacak. (09.00/11.00)

Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 3'üncü Filistin Kültür Haftası Etkinlikleri'nin açılışı, Estergon Türk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Filistin Kültür Bakanı Siham El Barguti'nin katılması bekleniyor. (17.00)

BBP Genişletilmiş Başkanlık Divanı, Genel Başkan Yalçın Topçu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (13.00)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altınpark Fuar Alanı'nda 14. Uluslararası Tarım Fuarı'nın açılışına katılacak. (13.00)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Kent Konseyi Çocuk Meclisi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı'na katılacak. (10.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret edecek. (17.30)

Federal Almanya Cumhuriyeti Hessen Eyaleti Başbakan Yardımcısı Jörg-Uwe HAHN başkanlığında Bursa'ya gelen heyet kahvaltılı basın toplantısı düzenliyor. (08.30)

MÜSİAD, bir süre önce düzenlediği 14. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile 13. Uluslararası Fuarı'nın sonuçlarını açıklayacak. (10.00)

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi'nin katılımıyla, 'İzmir Ticaret Odası-Albaraka Türk Katılım Bankası Kredi Protokolü Basın Toplantısı' gerçekleştirilecek. (11.00)

NATO Avrupa Atlantik Afet Müdahale Eşgüdüm Merkezi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın koordinesinde yapılmakta olan Uluslararası İzmir 2010 Bölgesel Kentsel Arama ve Kurtarma Tatbikatı, basın mensupları önünde gerçekleştirilecek. Programı, İzmir Valisi M.Cahit Kıraç da izleyecek. (14.30)

İzmir'de DTP Konvoyuna saldırı davası görülmeye devam edilecek.

Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri sekizinci kez sahiplerini bulacak. (10.30)

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Kal-Der Bursa Şubesi işbirliğiyle '3. Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı' düzenlenecek. (09.30)

Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde, Vali Şahabettin Harput'un eşi Funda Harput tarafından Otistik çocukların tedavi amaçlı eğitim görmeleri için Duyu Terapi Sınıfı, Ana okulu, Yemekhane açılışı yapılacak. (11.00)

Venezuela Cumhurbaşkanı Hugo Chavez'in Suriye'nin başkenti Şam'daki temasları takip ediliyor.

Chavez, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR

Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Trabzonspor'un yaklaşan kongresi ile ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Manchester United ile karşılaşan Bursaspor özel uçakla şehre dönecek. (08.00)

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, grubundaki 3. maçında Portekiz temsilcisi Porto'yu konuk edecek. (20.00)

Bayanlar Basketbol'da, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçın ardından sahibini bulacak. (20.00)

Görme Engelliler Halter Dünya Şampiyonası Kahramanmaraş'ta sürüyor, müsabakalara devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber