Bakan Çubukçu için alınan güvenlik önlemleri, Başbakanı aratmadı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2010 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da bir programa katılan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu için alınan üst düzey güvenlik önlemi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için alınan önlemleri aratmadı. Çubukçu, basına kapalı gerçekleşen toplantı giriş ve çıkışında gazetecilere görüntü vermedi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde Türk-Alman Üniversitesi Akademik Birliktelik Toplantısı'na katıldı. Basın mensupları programa alınmazken, üniversitenin içinde ve dışında alınan güvenlik önlemi Başbakan için alınan güvenlik önlemlerini aratmadı. Çubukçu, gazetecilere gözükmeden arka kapıdan çıkış yaptı.


Bakan Nimet Çubukçu, Türk-Alman Üniversitesi Akademik Birliktelik Toplantısı'na katılmak üzere saat 10.00'da Beyazıt Kampüsüne geldi. Bakan Çubukçu öncesinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Cadde boyunca üniversitenin özel güvenlik görevlileri de adeta kuş uçurtmadı.

Çubukçu içeriye girdikten sonra üniversiteye giriş yapan araçlar detaylı şekilde arandı. Bakanı 3 otobüs dolusu çevik kuvvet polisi korudu. Bir süre sonra kalkanlarını giyen çevik kuvvet ekibi, bir otobüsle üniversitenin içerisine girdi. İki polis otobüsü ise üniversitenin girişinde bekledi. Programın ardından Nimet Çubukçu, giriş yaptığı kapıdan gitmek yerine arka kapıdan çıkış yaptı.

Programda herhangi bir protesto olayının yaşanmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber