26 Ekim 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

26 Ekim 2010 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Batman'a gelecek. Mardin'den sabah saatlerinde Batman'a gelecek olan Gül, valilik, garnizon komutanlığı ve Batman Üniversitesi ile belediye başkanlığını ziyaret edecek. Gül, çeşitli açılışlara da katılacak.

TBMM'de, MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30/11.30/12.30/13.30)

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda bütçe görüşmeleri başlıyor. (10.30)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleri ve 61 ihracatçı birliği başkan ve yardımcıları ile birlikte Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı ağırlayacak .(14.00 )

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Elektrik-Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek. (10.30)

İklim Değişikliği Koordinasyon Kurulu, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun başkanlığında Bakanlıkta toplanacak. (15.00)

DP Genel İdare Kurulu, Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk başkanlığında toplanacak. Cindoruk toplantı öncesi bir basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Emekli Uzman Jandarma Derneği Başkanı Adnan Oğuz, Ulus Anafartalar Esnaf Heyeti ve ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile parti merkezinde ayrı ayrı görüşecek. (13.00/14.00/16.30)

Türkiye'nin ilk dijital kütüphanesi Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katıldığı törenle açılacak. Bakan Günay, Mimar Sinan Üniversitesi işbirliğiyle başlatılan ''Osmanlı İmparatorluğu, Cumhuriyetin İlk Yılları ve Atatürk'e ait Yanar Tabanlı Filmlerin Restorasyonu'' projesinin basın toplantısına katılacak. (11.00)

TNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, TTNET, Tivibu ve Iptivibu ile başlatacakları yeni hizmetin detaylarına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

54. Avrupa Kalite Kongresi Türk Standartları Enstitüsü'nün ev sahipliğinde İzmir'de yapılacak. (11.00)

Türk Diyanet-Sen Bursa şubesi, başörtüsü ve zorunlu din dersi konusundaki görüşlerini düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (14.00)

Avrupa Kalite Ödülü'ne aday olan Buca F Tipi Cezaevi kapılarını gazetecilere açacak. (10.00)

Irak Kürdistan Ulusal Yönetimi eski Başbakanı Neçirvan Barzani Ankara'da. Barzani, önce Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile ardından da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. (13.00/15.00)

Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Azerbaycan-Türkiye ilişkilerini değerlendirdi. Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin hiçbir zaman bozulmayacağını, bunun daha önce test edildiğini ve başarılı olunamadığını vurgulayan Çeviköz, Afganistan savaşının bölgede Azerbaycan'ın önemini artırdığına söyledi.

Endonezya'da düzenlenen uluslararası konferansta 'Gülen'in eğitim modeli' tartışıldı. Konferansa, 14 ülkeden 32 akademisyen katılarak sunum yaptı

AVRASYA FEED

Türkmenistan'da bağımsızlığın 19. yıldönümü etkinlikleri başladı. 27 Ekim'deki bayram öncesi bugün Ruhiyet Köşk'ünde konser programı düzenlendi.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası play off kmaçlarında bugün Beypazarı Şekerspor -Kardemir Karabükspor ile Gençlerbirliği-Akçaabat Sebatspor karşı karşıya gelecek. (14.00/19.00)

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, 2 futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Yeşil-beyazlı takım, daha sonra Özlüce Tesisleri'nde antrenman yapacak. (10.30)

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak ve Genel Menajer Ender Yurtgüven, Saray Spor Tesisleri'nde haftalık basın bilgilendirme toplantısı yapacaklar. (11.00)

Eskişehirspor basın sözcüsü Erdal Şahbaz, stadyumda basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber