Bakan Çubukçu danayı kestirmedi/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Ekim 2010 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MİLLİ Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne ziyareti nedeniyle kurban edilmek istenen dana, ilçe belediyesine ait kepçede 30 dakika asılı kaldı. Karşılama yerine gelen Bakan Çubukçu'nun kesilmesine izin vermediği dana kurtuldu.

Okul açılışları için Isparta'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, ilk olarak Şarkikaraağaç İlçesi'ni ziyaret etti. Hayırsever Kudret Selçuk tarafından yaptırılan Asım ve Sıddıka Selçuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin açılışını yapmak üzere ilçeye gelen Bakan Çubukçu için ilçe girişinde karşılama programı yapıldı.


Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç Belediye Başkan Vekili Şafak Ufacık, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, belediye ve il genel meclis üyeleri de dahil olmak üzere yaklaşık 100 kişinin katıldığı karşılama programında, dana kurban edilmek istendi. Bakan Çubukçu'nun ilçeyi ziyareti nedeniyle kesilmek istenen dana, yaklaşık 30 dakika boyunca arka bacaklarından belediyele ait kepçeye bağlı olarak havada asılı tutuldu.

Ancak konvoy eşliğinde ilçeye giren Bakan Çubukçu, karşılama alanında kepçeye bağlı duran dananın kurban edilmesine izin vermedi. Araçtan önce Bakan Çubukçu'nun kadın koruması inerek, danayı kurban etmeye hazırlanan kasaplara, "Sayın Bakan kesinlikle istemiyor" dedi. Bu sırada Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de kasaplara müdahale ederek, "Kesmiyoruz durdurun" dedi. Daha sonra Bakan Çubukçu, kendisini karşılamaya gelenlerle tokalaşmasının ardından açılışı yapılacak okula gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber