Askerden alternatif resepsiyona devam

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2010 20:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay Başkanlığı, iki yıldır yapılan alternatif 29 Ekim resepsiyonuna bu yıl da devam ediyor. Merkez Orduevi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in vereceği resepsiyona, Kuvvet Komutanları ve Ankara Garnizonu'na bağlı subay ve astsubaylar katılıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, ilkini iki yıl önce İlker Başbuğ'un Genelkurmay Başkanlığı döneminde verdiği alternatif 29 Ekim resepsiyonu uygulamasına bu yıl da devam edilecek. Asker, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün devlet erkanının katıldığı resepsiyon için eşsiz davetiye göndermesinin ardından, Merkez Orduevi'nde resepsiyon düzenleye başlamıştı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in Merkez Orduevi'nde vereceği, Köşk'teki resepsiyondan yarım saat önce 19.00'da başlayacak 29 Ekim resepsiyonuna kuvvet komutanları ile Ankara Garnizonu'na bağlı subay ve astsubaylar davet edildi.

Bugün davetiyeleri dağıtılmaya başlanan Merkez Orduevi'ndeki alternatif resepsiyon, Çankaya Köşkü'nde çifte resepsiyon uygulamasının başlamasının ardından verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber