4 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'de yeni MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

Venezuela Dışişleri Bakanı Nicolas Maduro Moros, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelecek. Moros ve Davutoğlu görüşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, oto galerilerinin Gölbaşı'na taşınması çalışmalarının temel atma törenine katılacak. (13.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde AP Türkiye'nin Dostları Grubu'nu kabul edecek. (10.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Koşener'i, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (15.00)

TBMM Başkanı Şahin, RTÜK Başkanı Dursun ve beraberindekileri kabul edecek. (09.45)

TBMM Adalet Komisyonu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kanun Tasarısı'nı görüşecek. (11.00)

Hayrünnisa Gül, Azerbaycan, Letonya, Makedonya, Slovenya cumhurbaşkanlarının eşleriyle Bilkent Üniversitesi'nde 'Kültür Mirası ve Müzik Uluslararası Kongresi'nde bir araya gelecek. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MTA Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi'nde yapılacak 2. Ulusal Jeolojik Uzaktan Algılama Sempozyumuna katılacak. Bakan Yıldız daha sonra bakanlık binasında Venezuella Dışişleri bakanı ile bir araya gelecek. (10.00-11.30)

Japon ve Çinliler, zeytinyağı için İzmir'e geliyor. Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi (ZZTK) hedef pazar olarak belirlediği Japonya ve Çin'e Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı ihracatını artırmak için yürüttüğü çalışmalara yeni bir halka ekliyor. Japon ve Çinli işadamlarından oluşan 35 kişilik "Zeytin ve Zeytinyağı Alım Heyeti" İzmir'i ziyaret edecek. ZZTK Eşbaşkanı Metin Ölken'in konuyla ilgili açıklama yapacak. (09.00)

Eşitlik ve Demokrasi Partisi, ulaşım zamları ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni protesto edecek. (12.30)

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, yerel medya bilgilendirme toplantısına katılmak üzere Erzurum'a gelecek. Karakaya, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda toplantı düzenleyecek.(10.00)

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında ETSO binasında kredi protokolü imzalanacak. İmza törenine Şekerbank Genel Müdür Yardımcısıları Halit Haydar Yıldız ile Cem Muradoğlu katılacak.(15.00)

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, bu yıl 4'ncüsü gerçekleştirilecek Tarım Fuarı, TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak. (12.00)

Çukurova Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu, "Bölge geliştirme planının değerlendirilmesi ve 2010 yılı teklif çağrıları" konu başlığıyla toplanacak. (10.00)

Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bursa'ya geliyor. Bakan Yılmaz önce Bursa Valiliği'ni, ardından AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Yılmaz, Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) hizmet binası açılışını yapacak. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek Bakan Yılmaz, Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2010 Yılı Mali Destek Programı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Bakan Yılmaz İnegöl'e geçerek 24. İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı ziyaret edecek, İnegöl Belediyesi Gıda Bankası Açılış Töreni'ne katılacak. (09.30-14.00-16.00-17.00)

İsviçre Başkonsolosu Ernst Balzli'nin Bursa TSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret edecek. (11.00)

ING BANK, Bursa'da tanıtım toplantısı düzenleyecek. (17.30)

Kültür ve Turizm Bakanlığı kültürel irtibat noktası uzmanlarınca Bursa'da Avrupa Birliği Kültür Programı'nın anlatılacağı tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. (10.30)

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen KCK davasına devam edilecek. (09.30)

Mardin'in Midyat ilçesinde fosseptik göçüğünde hayatını kaybedenler için taziye çadırı kuruldu.

Kayseri Küçük Millet Meclisi'nin yeni dönemdeki ilk toplantısının konuğu Süleyman Soylu olacak. Toplantının konusu ise Kamusal alan ve başörtüsü.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, şehir merkezinden kampüse ulaşımda yaşadıkları problemlere dikkat çekmek için basın toplantısı düzenleyerek eylem yapacak. (12.00)

PTT Genel Müdürü Osman Tural, İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğü'nde, 830 adet PTTMATİK'in (ATM cihazı) hizmete verilmesiyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kosova temaslarının son gününde Murat Hüdavendigar'ın türbesini ziyaret edecek. Başbakan Erdoğan, yurt dışındaki temaslarını tamamlayarak yurda dönecek.

ABD Başkanı Barack Obama, ara seçimlerde kendisi ve partisinin ekonomik kriz nedeniyle halktan bozgun yediğini belirterek tüm sorumluluğu üstlendi.

Londra Türk Film Festivali bugün başlıyor. Çağan Irmak ve Semih Kaplanoğlu gibi yönetmenlere ait birbirinden ilginç filmlerin sahne alacağı festivalin bugünkü açılışına ünlü oyuncu Şener Şen katılıyor.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Kurban Bayramı için getirilen ithal kurbanlıklar ile et fiyatlarına yönelik tartışmaları İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısıyla değerlendirecek. (09.30)

Yeni nesil TV platformu IPtivibu'nun özellikleri uygulamalı olarak TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz tarafından İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacak. (14.00)

SPOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. maçında lider Porto ile deplesmanda karşılaşacak. (22.05)

Galatasaray'da Trabzonspor maçı hazırlıkları devam ediyor. (10.30)

Galatasaraylı futbolcular, açılışa katılacak (14.00)

Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Sivasspor'da basın toplantısı. Spor Toto Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Sivasspor, çıkış arıyor. Pazar günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Bursaspor hafta sonu karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. (11.00)

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor için, Nilüfer Belediyesi tarafından hazırlanan 'Bursaspor Anı Duvarı' hizmete açılacak. (15.00)

Almanya'nın Freiburg takımın alt yapısında yetişen ve iki sezon önce yine aynı ülkenin SCPfullendorf takımında oynadığı 31 maçta attığı 17 golle dikkatleri çeken Adem Sarı, 100 bin TL'ye Eskişehirspor'a transfer oldu. (Özel)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber