5 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

05 Kasım 2010 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkünde, Türk Musevi Cemaati Başkanı Sami Herman'ı kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül daha sonra köşkte yapılacak olan NATO Zirvesi Hazırlık Toplantısı'na katılacak. (16.00/19.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kadın Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Kadın Buluşması toplantısına katılacak. Başbakan Erdoğan daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Teknoparkı Yüksek Akım Laboratuvarı ile Yaşam Bilimleri Teknolojileri Merkezi'nin açılışına katılacak. (09.30/14.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Dolmabahçe Sarayı'nda Saat Müzesi, Aynalı Kavak Kasrı'nda da Aynalı Kavak Müzesi'nin açılış törenlerine katılacak. (14.00/19.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kayseri'de Melikşah Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılışına katılacak. (10.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜSİAD ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu tarafından organize edilen 2050'ye Doğru Nüfusbilim ve Yönetim: Ana Rapor ve 2050'ye Doğru Nüfusbilim ve Yönetim: Eğitim Sistemine Yansımalar Raporu tanıtım toplantısına katılacak. (10.30)

Pakistan'daki sel mağdurları için Türk-İş tarafından toplanan yardım Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e teslim edilecek. (10.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bilkent Otel'de düzenlenen "Kültürel Miras ve Müzik Uluslararası Kongresi"ne katılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, sırasıyla BASK Genel Başkanı Resul Akay ve beraberindeki heyeti parti genel merkezinde kabul edecek, Türkmen Alevi Bektaşi Genel Başkanı Özdemir Özdemir'i ziyaret edecek ve Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Genel Merkezi'nce hazırlanan 'Dünden Bugüne Alperenler' tiyatrosunu izleyecek. (11.00/13.00/19.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜSİAD ile BM Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından İstanbul'da yapılan toplantıya katılacak. (10.30)

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN), '2011Yılı Ücret ve Performans Yönetim Trendleri Sempozyumu' düzenliyor. Açılış konuşmasını ATO Başkanı Sinan Aygün yapacak. (09.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Milli Eğitim Şurası'nın kapanış konuşmasını yapacak.

Türk Diş Hekimleri Birliği 13. Olağan Genel Kurulu Ankara Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek. (10.00)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı 2011 bütçeleri görüşülecek. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB Genel Sekreterliği ve Metro Turizm'in işbirliği protokolü imza törenine katılacak. (11.15)

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit, ölümünün 4. yılında çeşitli etkinliklerle anılacak. (14.00)

Türkiye Yazarlar Birliği'nce, Milletlerarası Şehir Tarihi Yazarları Kongresi düzenlenecek. (13.30)

ABD İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner, Bursa TSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret edecek. Kilner, 'Rekabet Edebilirlik, İnovasyon ve Girişimcilik' seminerine katılacak. (14.00/16.30)

Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası yetkilileri ile Adana Ticaret Odası arasında, iki ülke ticari ilişkilerinin artırılabilmesine yönelik olarak "Odalararası İşbirliği Protokolü" imzalanacak. (11.00)

Ankara İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, Aile Hekimliği Uygulaması Değerlendirme Toplantısı yapacak. (09.30)

Mavi Marmara yardım gemisinde bulunan İngiliz aktivistlerden Sarah Corbourne, İsrail'in uluslararası ceza mahkemesinde yargılanması için İngiliz Hükümeti'ne baskılarını sürdürdüklerini söyledi.

Londra Türk Film Festivali başladı. Festivalin açılış gününe ünlü komedyen Şener Şen ve yönetmen Çağan Irmak katıldı. Açılış gecesinde Şener Şen'e Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz tarafından ödül verildi. Gösterime giren Çağan Irmak'ın Prensesler Uykusu filmi büyük beğeni aldı.

AVRASYA FEED

Türkiye'nin Özbekistan Büyükelçisi Mehmet Sertaç Sönmezay bugün akşam Taşkent Tekstil Fuarı'na katılan Türk işadamları onuruna akşam yemeği verecek.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te ilk kez Azerbaycan ürünleri fuarı açılıyor.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Kayserispor-Gençlerbirliği açılış maçıyla başlayacak. (20.00)

'2010 Yılı Güreşin Oskarları' ödül töreni, Rixos Otel'de gerçekleştirilecek. (19.30)

Bursaspor Süper Toto Süper Lig'inde 6 Kasım'da karşılaşacağı Antalyaspor maçı için özel uçakla bu şehre gidecek. (15.00)

Galatasaraylı Arda Turan, CNR'deki otomotiv fuarında Toyota'nın standını ziyaret edecek. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber