Askerden izne gelen genç kazada öldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2010 10:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Bursa'da, üç gün önce askerden izne gelen genç, arkadaşları ile birlikte eğlenceden dönerken şarampole yuvarlanan araçta hayatını kaybetti.

Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Zeyniler Yolu'nda meydana geldi. İzmir'in Bornova ilçesinde 57. Topçu Tugayı Hava Savunma Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yapan İsmail Gökay Ardos (21), üç gün önce izin alarak ailesinin yanına geldi. Ardos, arkadaşları Onur Mert Aytaş, Özgür Yıldırım (27) ve Şahin Tunger (21) ile Zeyniler Yolu'na çıkarak Bursa manzarasını izlemek istedi. Gençler, daha sonra evlerine dönmek için otomobillerine bindi. Özgür Yıldırım'ın kullandığı 16 Z 2691 plakalı otomobil, aşırı hız sebebi ile girdiği virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Askerden izinli gelen İsmail Gökay Ardos, takla atarak 150 metre yuvarlanan araçta hayatını kaybetti. Diğer 3 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar ambulansla Bursa Devlet Hastanesi ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı.

Bu arada, Ardos'un Facebook sayfasında arkadaşlarına gönderdiği "Azrail noktayı koyana kadar virgüle devam" şeklindeki yazı arkadaşlarını hüzne boğdu.

9 Kasım'da 57. Topçu Tugayı Hava Savunma Tabur Komutanlığı 2. Kor. Bölük Komutanlığı'ndan izin alarak evine gelen Ardos'un 21 Eylül tarihinde birliğine teslim olacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber