Kaza şehidi askerler törenle uğurlandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Kasım 2010 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'ne bağlı Karadilli Beldesi yakınlarında jandarma devriye aracı ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 3 asker için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törenden sonra şehitlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Ali Pamukçu da bu sabah yaşamını yitirdi.

Dinar İlçesi'ne bağlı Tatarlı Beldesi Jandarma Karakolu'na ait ?703095' plakalı jandarma devriye aracı, dün saat 18.30 sıralarında, bir traktör haczi için Okçular Köyü'ne gitmek üzere yola çıktığı sırada Alparslan Köyü yakınlarında karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan Ali Pamukçu yönetimindeki 15 NP 626 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Jandarma Uzman Çavuş 25 yaşındaki Mehmet Bozkurt ile erler 20 yaşındaki Muhammet Ayaz ve 31 yaşındaki Hasan Demirdöven şehit olurken, erler Hakan Avcı ve Tolga Uza ile kamyonet sürücüsü Ali Pamukçu ve aracında bulunan Halil Sevinç, Mehmet Öztürk, Ramazan Maviş ve 12 yaşındaki Kadir Çekin yaralandı.

Kazada şehit olan 3 asker için bugün sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Basına kapalı yapılan törene, Vali Haluk İmga, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Konya Jandarma Bölge Komutanı Jandarma Tuğgeneral Namık Boran, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve şehit yakınlarıyla çok sayıda polis ve asker katıldı. Törenden sonra Uzman Çavuş Bozkurt'un cenazesi memleketi Kahramanmaraş'a, er Muhammet Ayaz'ın cenazesi Giresun'a ve er Hasan Demirdöven'in cenazesi de Tekirdağ'a karayoluyla gönderildi.

Diğer yandan, kazada ağır yaralanan ve Dinar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan kamyonet sürücüsü Ali Pamukçu da bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber