Lise öğrencisi kalbine yenik düştü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Kasım 2010 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, kalbi pille çalışan, lise birinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Öner Büyükkaya, dün sınıfta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ölümü ile ailesini ve sınıf arkadaşlarını yasa boğan Büyükkaya, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Siverek Endüstri Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi olan ve rahatsızlığı nedeniyle kalbi pille çalışan Öner Büyükkaya, dün ders sırasında baygınlık geçirdi. Büyükkaya, öğretmenleri tarafından çağrılan ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdiği saptanan Öner Büyükkaya, ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Büyükkaya, gece yaşam mücadelesini yitirdi.

Ölümü ile ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan Öner Büyükkaya için bugün Siverek'te cenaze töreni düzenlendi. Büyükkaya, öğle namazında Gülabibey Camii'nde kılınan, ailesi, arkadaşları ve öğretmenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında ilçe mezarlığına defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber