TOKİ, ?çifte bayram' için kapıları açık tuttu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 16 Kasım 2010 10:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yedi günlük tatil boyunca ev almak amacıyla proje gezecek vatandaşlar için satış ve tanıtım ofislerinin kapısını bayramın ikinci gününden itibaren açık tutma kararı aldı.

TOKİ, kısa bir süre önce, ağırlıklı olarak bankalar aracılığıyla yürütülen satışlara hız kazandırmak için satış ve tanıtım ofislerinin sayısını 15'ten 39'a yükseltmişti. Ofisler, bulundukları bölgelerdeki bankalarla koordineli olarak çalışacak.

TOKİ'den yapılan açıklamada, özel sektör anlayışıyla faaliyet gösteren 39 satış ofisinde pazarlama ve satış konusunda uzman ekiplerin görev aldığının altı çizilirken, projeleri görmek isteyenlerin özel araçlarla proje alanında gezdirilecek şekilde donatıldığı da vurgulandı.

13 BİN KİŞİ TAPU İÇİN BORCUNU ERKEN KAPADI

Tapusuna erkenden kavuşmak isteyen 13 bin kişi, borcunu erkenden kapadı. TOKİ'nin ekim-kasım dönemindeki?Borcunu kapatana erken tapu' kampanyası, 551 milyon lira gelir yarattı. 11 Ekim-12 Kasım günleri arasında gerçekleştirilen kampanyada borcunu peşin kapatanlar için yüzde 20, üç taksitte kapatanlar için yüzde 17 indirim avantajı sağlanmıştı. TOKİ'den yapılan açıklamada, 7 bin civarında başvuru beklenilirken, 13 bin rakamına ulaşılması ?rekor' olarak nitelendirildi.

OFİSLER NEREDE?

ADAPAZARI Ayçiçeği Vadisi

ANKARA Gölbaşı-Örencik, Altındağ- Aktaş-Gültepe, Ayaş,

Mamak, Polatlı, Turkuaz

İSTANBUL Halkalı

ANTALYA Çıplaklı, Sütçüler,

ARDAHAN Merkez-Sugöze

BOLU Merkez-Karaköy

BURSA Hamitler, İnegöl, Akçağlayan

ÇORUM Merkez, Denizli-Kurudere

GAZİANTEP Çıksorut, Şehitkamil, Şahinbey Serinevler-Perilikaya

İZMİR Torbalı, Tire

KAHRAMANMARAŞ Merkez-Fatih Mahallesi

KONYA Halkapınar, Meram,

Seydişehir

MANİSA Merkez, Turgutlu

MARDİN Midyat

MERSİN Anamur-Ören, Erdemli,

Silifke

ORDU Ünye)

YOZGAT Merkez Eskipazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber