Fedakar öğretmenler kendi okullarını yeniliyorlar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2010 16:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Erzincan'da Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde el ele veren 16 öğretmen okullarında işçi gibi çalışarak tadilat ve onarım çalışması yapıyorlar. Duvarların boyanmasından kapıların yenilenmesine, elektrik aksamının değiştirilmesinden çatıların aktarılmasına kadar birçok işi yapan öğretmenler okullarını adeta yeniden inşa ediyorlar.

Kurban Bayramı tatilinin başladığı günden itibaren okulda hummalı bir çalışmaya başlayan Okul Müdürü Mehmet Ala, Müdür Baş Yardımcısı Hemit Aras, Müdür Yardımcısı Ramiz Baştuğ ve beraberindeki fedakar öğretmenler, tatilin ardından yarın başlayacak olan eğitim öğretime okullarını yetiştirmeye çalışıyorlar. Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbanlarını kestikten sonra çalışmalarına devam eden öğretmenler eğitimin ancak sevgi ve aşk ile yapılabilecek bir iş olduğunu belirterek bu işi gönüllü yaptıklarını ve

hiçbir ücret almadıklarını söylediler. Sabahın erken saatlerinde okula gelen öğretmenlerden kimisi sınıf duvarlarını boyarken kimisi de usta tamircilere taş çıkartarak okul çatısını yeniliyor. Eğitimin sadece öğretmekle olmadığını gösteren öğretmenler herkese örnek oluyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber