İnfaz koruma memuru kaza yaptı, cezaevi öğretmeni öldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2010 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GİRESUN Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan Haldun Yaşgün yönetimindeki otomobilin direğe çarpması sonucu, araçta bulunan cezaevi öğretmeni 46 yaşındaki Hüsnü Şentürk öldü, sürücü Haldun Yaşgün yaralandı.

Kaza Atatürk Bulvarı Bulancak durağı önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Giresun Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru Haldun Yaşgün yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak direğe çarptı. Kazada sürücü Yaşgün ile aynı araçta bulunan ve cezaevinde öğretmen olarak görev yapan Hüsnü Şentürk yaralandı. Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hüsnü Şentürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haldun Yaşgün'ün ise tedavisi sürüyor.

Evli 1 çocuk babası Hüsnü Şentürk için bugün Hacı Hüseyin Camii'nde öğle vakti cenate töreni düzenlendi. Törene Hüsnü Şentürk'ün eşi İlknur ile oğlu Oytun Şentürk, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, İl Emniyet Müdürü Cemal Levent, mesai arkadaşları ile yakınları katıldı. Hüsnü Şentürk'ün cenazesi kılınan namazın ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber