Kılıçdaroğlu'nun desteklediği göstericiler profesyonel eylemci

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 09 Aralık 2010 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kabul ederek destek verdiği gençlerin neredeyse katılmadığı yasadışı eylem kalmadığı belirlendi

? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de önceki gün görüştüğü öğrenci liderlerinden ikisinin, İstanbul'da molotoflu ve barikatlı gösterilerden ?işgal'li eylemlere kadar çok sayıda olaya karıştığı belirlendi. Bu eylemler arasında, Ergenekon soruşturması kapsamında teğmenlerle bağlantısı da gündeme gelen Devrimci Karargah Örgütü şüphelilerine yönelik destek eylemleri de bulunuyor.

?MASKELİ' EYLEMCİ

Bu öğrencilerden bir tanesi olan Aziz Güler'in 06 Ekim 2010'da SDP'li grup tarafından çıkartılan olaylara karıştığı belirlendi. Bölgede görev yapan polisler Aziz Güler'i yüzünde maske ile görüntüledi. Aziz Güler'in 26 Ocak 2010'da bir fast food restoranı işgaline de katıldığı belirlendi. Aziz Güler 1 Nisan 2010'da Ankara'daki Tekel eylemlerinde de yer almış. Güler burada da gösterilerin en ön safında yer aldı. Aziz Güler; 21 Eylül 2010'da Galatasaray Meydanı'nda Devrimci Karargah Terör Örgütüne yönelik yapılan operasyonları protesto etmek amacıyla yapılan basın açıklamasında da yer aldı.

DEVRİMCİ KARARGAHA DESTEK

Kılıçdaroğlu'nun görüştüğü öğrencilerden bir tanesi olan Cansu Akkılıç, 17 Şubat'ta İspanyol Kültür Merkezi'nin işgaline, 6 Ekim 2010'da İstiklal Caddesi'nde SDP'li grup tarafından çıkartılan olaylara ve 21 Eylül 2010'da da Galatasaray Meydanı'nda Devrimci Karargah Terör Örgütüne yönelik yapılan operasyonları protesto etmek amacıyla düzenlenen eyleme de katıldığı tespit edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber