Polis kıyafeti ile gasp

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2010 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan'da polis kıyafeti giyen 2 kişi, kuyumculuk yapan Nami Nalbant'ın otomobili, iş yerinin anahtarları ve cep telefonunu gasp etti.

Ardahan'da Kaptanpaşa Mahallesi'nde kuyumculuk yapan Nami Nalbant, dün iş yerini kapattıktan sonra evine gitmek için otomobiliyle yola çıktı.

Ardından Nalbant'ın aracının önü, Lise Caddesi'ndeki evine 10 metre uzaklıkta, polis kıyafetli iki kişi tarafından kesildi.

Söz konusu kişiler Nalbant'ın arabasına, ''Hırsızlık olayı var, ifadeniz gerekiyor'' diyerek binip, jandarmaya gideceklerini söyledi.

Ardından çevre yoluna gelindiğinde, Nalbant'ın başına silah dayayarak, kendisini darp eden kişiler, Nalbant'a ait cep telefonu, iş yerinin anahtarı ve otomobilini alarak kaçtı.

Yaralı olarak dışarı atılan Nalbant daha sonra çevre yolu yakınında bulunan İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından kurtarıldı ve Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Nalbant gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganların kim olduklarını ve neden kendisine saldırdıklarını bilmediğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber