Yarbay, ölümlü trafik kazasından tutuklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2010 19:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz hafta alkollü olarak kullandığı araçla önünde seyreden araca çarpan ve bir kişinin ölümüne neden olan Yarbay F.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkemeden çıkarılışı sırasında kazada hayatını kaybeden vatandaşın ailesi, F.A'ya saldırmak istedi.

Siverek'te F.A adında bir yarbay alkollü olduğu sırada M.K yönetimindeki 33 NBC 09 plakalı araca seyir halindeyken arkadan çarpmıştı. Ağır yaralanan M.K önce Siverek devlet hastanesine ardından 500 Yataklı Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Bir hafta boyunca hastanede yaşam mücadelesi sürdüren M.K dün hayatını kaybetti. Yarbay F.A ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaklaşık 2,5 saat süren soruşturma için Polis, mahkeme çıkışı geniş güvenlik önlemi aldı. Mahkeme çıkışı 'yarbay serbest bırakıldı' dedikodusu vatandaşı hareketlendirdi. Mahkeme çıkışı sinir krizi geçiren kazazede M.K yakınları F.A'ya saldırdı.

Polisin biber gazıyla müdahale ettiği arbedede Kantarmış ailesinin gerginliği dinmedi.F.A'nın binmiş olduğu aracı çıkışa kadar kovalayan aile fertleri, olayla ilgili yarbayın çok rahat sorgulandığını elini kolunu sallayarak dışarıda gezdiğini iddia etti.

Çevik kuvvet polisinin güvenliği sağladığı mahkeme çıkışında polis vatandaşları, mahkeme kararını okuyarak sakinleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber