Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Aralık 2010 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Kuzey Ege kıyıları hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), ülkemizin güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Yurdun doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda sis bekleniyor.

EGE: Parçalı ve kıyı kesimleri çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyıları hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde sis, kuzeydoğusunda yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla kıyısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber