Öğrenci pansiyonunda yangın paniği/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ocak 2011 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde Osman Önal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) yanında bulunan öğrencilerin kaldığı pansiyonda yangın çıktı. Öğrencilerin derste olduğu sırada meydana gelen yangında 5 ranza kullanılamaz hale gelirken, yaklaşık 50 bin TL'lik hasar oluştu.

Bugün sabah saatlerinde Osman Önal YİBO'nun yanında bulunan ve 124 öğrencinin kaldığı Sıdıka- Hüseyin Yüzbaşıoğlu Yatılı Bölge Okulu Pansiyonu'nun ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk olarak pansiyonun müdür yardımcısı Orhan Yılmaz, yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederek büyümesini önledi.

Daha sonra Korkuteli Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri olay yerine gelerek soğutma çalışması yaptı. Yangına müdahale eden hizmetlilerden Hüseyin Özen, Yaşar Kılınç, Sedat Özcan ile pansiyonun aşçısı Selim Develi ise yangın söndürme sırasında dumandan zehirlendi. Olay yerine gelen Korkuteli Devlet Hastanesi 112 Acil Servis ekipleri, dumandan zehirlenenlere maske ile oksijen verdi.

Yangında 5 ranza kullanılamaz hale gelirken, yaklaşık 50 bin TL'lik hasar oluştuğu belirtildi. Yangın sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi ile şube müdürleri pansiyonda inceleme yaptı. Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Yılmaz, ?Yapılan incelemelerde yangının sigara izmaritinden meydana gelebileceğini tahmin ediyoruz. Kesin bir şey belli değil. Yangının öğrencilerin derste olduğu sırada meydana gelmesi ve büyümeden önlenmesi tesellimiz oldu? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber