5 Ocak 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

05 Ocak 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Üçüncü Büyükelçiler Konferansı nedeniyle Ankara'da bulunan elçilere Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verecek. Elçiler ayrıca bugün Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın konferansını dinleyecek. (13.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı büyükşehir belediye başkanları ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Muharrem Balcı'yı Başbakanlık Resmi Konutu'nda kabul edecek. (11.00/13.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Rixos Otel'de, İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi İhracat Bilgi Platformu'nun tanıtım toplantısına katılacak. (10.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığınca DSİ'de düzenlenecek ?Biyoçeşitlilik İzleme ve Koruma' sempozyumuna katılacak. (09.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türkiye Sanayi Strateji Belgesi'ni İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da saz sanatçısı Mazlum Çimen'i kabul edecek. (11.00)

Demokrat Yargı Derneği, yargıdaki iş yükü ile Yargıtay ve Danıştay'a üye seçilmesi konusunda bir açıklama yapacak. (11.00)

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, Tuzla Verem Savaş Dispanseri'nin açılışına katılacak. (13.30)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensupları ile birlikte Seyrantepe - Sanayi metro hattında incelemelerde bulunacak. (13.30)

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89'uncu yıldönümü törenlerle kutlanacak.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin balık tüketiminin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında Buca- 80. Yıl Betontaş İlköğretim Okulu'nda, balığın sağladığı yararlar anlatılacak. Ayrıca okulda öğrenci ve velilere balık ikram edilecek. (12.30)

Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti "Alabuga" Özel Ekonomi Bölgesi Yatırımcı İlişkileri Müdürü Dania Usmanova tarafından Türkiye Cumhuriyeti ve Tataristan Cumhuriyeti arasında ikili ticari ilişkileri geliştirme amacıyla bir tanıtım toplantısı düzenlenecek. (10.30)

SPOR

TSYD'nin Antalya'da düzenlediği seminer bugün başlıyor. Seminere Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Fatih Terim de katılacak. (10.00/10.30)

Beşiktaş ve Galatasaray, ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber