10 Ocak 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2011 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yemen Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Saleh'in davetlisi olarak yapacağı Yemen ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı gerçekleştirecek. (09.45)

Cumhurbaşkanı Gül'ün Yemen ziyareti takip ediliyor.

Başbaşa ve heyetler arası görüşmeler ile ikili anlaşmaların imzalanmasının ardından Gül ve Saleh ortak basın toplantısı düzenleyecek. Gül'e ziyaretinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ da eşlik edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kuveyt ziyareti takip ediliyor. Başbakan Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmed El Cabir El Sabah ile bir araya gelecek. İkili ve heyetler arası görüşmelerin ardından Erdoğan ve Şeyh Sabah ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Meclis Başkanı Şahin, Erzurum ve Sivas Kongre binaları ile Etnografya Müzesi binasının TBMM'ye devri nedeniyle düzenlenecek törene katılacak. Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Parlamento Muhabirleri Derneği'ni ziyaret edecek. (10.30/11.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Rixos Otel'de 'İdareciler Günü' toplantısına katılacaklar. (14.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cer Modern Sanatlar Merkezi'nde, bakanlığın 2010 yılı yayınlarını tanıtacak. (11.00)

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaşı ile parti merkezinde kabul edecek. (11.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV)'in, Ankara Rixos Grand Hotel'de düzenlenecek 20.yıl kokteyline katılacaklar. (19.00)

DTK ve BDP, perşembe günü geçekleşecek KCK duruşmasına dikkat çekmek amacıyla Diyarbakır'da ortak basın açıklaması ve yürüyüş düzenleyecek. (11.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sanatçı Metin Şentürk'e, İstanbul Ortaköy'deki ABGS Ofisi'nde düzenlenen törenle ?Avrupa Birliği Kültür Elçisi' rozeti takacak. (11.00)

Türkiye'yi 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek ?Yüksek Sadakat' grubu, İstanbul'da Feriye Lokantası'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)'yu ziyaret edecek.

Erzurum 2011 Kış Oyunları Koordinatörlüğü Çevre Komitesi, naylon poşet kullanımının önüne geçmek amacıyla vatandaşlara çevreci çantalardan dağıtıyor.

SPOR

Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri, Antalya'da başlayacak. (09.30)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Antalya'daki son çalışmasını yapacak. (10.30)

Galatasaray akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.

Profesyonel lig takımlarının ara transfer ve ikinci yarı hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber