Hastanede yangın paniği/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ocak 2011 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SİVAS'ta Numune Hastanesi'nde polikliniklerin bulunduğu C Blok'ta çıkan yangın paniğe neden oldu. Zemin katta bulunan elektrik trafosunun patlaması sonucu çıkan yangında kısa sürede duman üst katlara yayıldı. Poliklinikte muayene için bekleyen hastalar tahliye edilirken, asansörde mahsur kalan bazı hastaları itfaiye kurtardı. Kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Öğle saatlerinde, Numune Hastanesi C Blok'un zemin katında bulunan elektrik trafosunun patlaması sonucu yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede binanın içine yayıldı. Muayene için gelen hastalar hemen tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye tarafından kontrol altına alınıp, söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Panik halinde dışarı çıkartılan hastalar uzun süre muayene olmak ve tahlil sonuçlarını almak için beklerken, hastane yetkilileri bekleyenleri muayene için Bankalar Caddesi'nde bulunan semt polikliniğe yönlendirdi. Yangından kısa süre sonra olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, yaptığı incelemenin ardından basın mensuplarına olayın zemin katta bulunan trafonun patlaması sonucu çıktığını belirtti.

Bu arada, muayene gelen Remziye Orhon elindeki cüzdanını kaybettiği için uzun süre hastane önünde bekledi. Yetkililer, Orhon'u, yarın gelmesini söyleyerek evine gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber