Hastaneye sıçrayan kavgada 19 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ocak 2011 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKSARAY'da iki aile arasında kız alıp verme yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı.

Yaralılarla, gözaltına alınan ve sağlık raporu için Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilen şüpheli çiftin yakınları acil servis önünde karşılaşınca kavga büyüdü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada toplam 17 kişi yaralanırken, polis tarafları biber gazı sıkara ayırabildi.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Hacılar Harmanı Mahelliesi'nde saat meydana geldi. Aynı mahallede oturan Hüsnü Çıtanak (55) ve eşi Güllü Çıtanak (54) ile Cüneyt Ateşal (28) ve eşi Bilge Ateşal (27) arasında kız alıp verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çıtanak çifti, Ateşal çiftini karnından ve bacaklarından bıçakladı. Yaralı Ateşal çifti, çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Çıtanak çifti de polis tarafından gözaltına alındı.

20 KİŞİ ACİL SERVİSE GELDİ

Cüneyt Ateşal yolda, yakınlarını arayarak bıçaklandığını ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Bunun üzerine yaklaşık 20 kişilik grup, Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne geldi. Bu sırada gözaltına alınan Hüsnü ve Güllü Çıtanak da, polis ekipleri tarafından sağlık raporu için hastanenin acil servisine getirildi. Ateşal'ın yakınları, polis otosundan indirilen Çıtanak çiftine saldırdı. Kavgayı ayırmakta yetersiz kalan polislerin isteği üzerine olay yerine gelen takviye ekipler, Hüsnü ve Güllü Çıtanak'ı grubun elinden güçlükle kurtardı. Başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Çıtanak çifti, acil servis içerisinde bulunan polis odasına götürüldü.

Bu kez de Hüsnü Çıtanak'ın cep telefonuyla yakınlarını arayarak, eşiyle birlikte dayak yediklerini ve acil serviste olduklarını söylemesi üzerine 100'e yakın akrabası pompalı tüfek, bıçak ve sopalarla buraya geldi. Acil servis önünde karşılaşan iki grup arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine araya polis ekipleri girdi. Ateş etmek isteyen bir kişinin elinden tüfeği alan polis, grubu ayırmak için biber gazı kullandı.

Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaklaşık 13 kişi, başından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavga edenlerin bir bölümünü acil servis içine alan polis ekipleri diğer grubu da dışarda bıraktı. Yaralalanlar da polis tarafından tek tek acil servise alınarak tedavi edildi.

Gerginliğin sürdüğü hastane önüne takviye Çevik Kuvvet ekibi çağrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber