Başkale'de 24 yaşındaki öğretmen yatağında ölü bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2011 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Köprüağzı Köyü İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Adem Hamsi, bu sabah kaldığı lojmandaki odasında ölü olarak bulundu.

Başkale'ye bağlı Köprü ağzı köyü ilköğretim okulunda görev yapan İngilizce Öğretmeni Adem Hamsi(24), kaldığı okulun lojmanında bu sabah arkadaşları tarafından uyandırılmak istenirken yatağında ölmüş vaziyete bulundu. Öğretmen arkadaşlarının öldüğünü fark eden arkadaşları durumu hemen köyde bulunan Jandarma Komutanlığı birliklerine ve Van 112 Acil servisine bildirdi. Jandarmanın olay yerine gitmesiyle beraber Başkale Cumhuriyet Savcılığına da bilgi verildi. Olay yerine giden Cumhuriyet Savcısı ve Başkale Milli Eğitim Müdürü okul lojmanında yaptıkları incelemelerden sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi Otopsi yapılmak üzere Ambulansla Başkale devlet Hastanesine getirildi.

Yaşamını yitiren Adem Hamsi'nin Bartın nüfusuna kayıtlı olduğu eylül ataması ile Başkale'ye atandığı ifade edildi. Okul önüne gelen Adem Hamsi'nin meslektaşları ve öğrencileri Hamsi için gözyaşı döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber