Toç Bir-Sen, tüm şubelerine araba aldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ocak 2011 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toç Bir-Sen Genel Merkezi, geniş katılımlı bir anahtar teslim töreni ile Şubelerine Hyundai marka arabalarını teslim etti. 28 Şubeden Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu anahtar teslim töreninde, her şube kendi plaka numarası kadar üye kazandırma sözü verdi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) tüm şube ve illerde bulunan temsilciliklerine en temel ihtiyaçlarına dönük bir anket hazırladı. Hazırlanan anket sonucunda aracın şube faaliyetlerinin iyileştirilmesi açısından oldukça önemli olduğu sonucu çıktı.

Genel Merkez Yönetim Kurulu ise, ivedi bir karar alarak tüm şube ve illerin sıfır araç teminini sağlamak üzere Neziroğlu Otomotiv şirketi ile anlaşma imzaladı. Toç Bir-Sen Genel Merkezi 38 Şubesinin yirmi sekizi ile anlaşarak araç sahibi olmalarını sağladı. 24 Ocak Pazartesi günü devir-teslim töreni ile Şube Başkanlarına anahtarları teslim edildi. Teslim töreninde konşan Genel Başkan Günay Kaya, bu meşakkatli yolda en iyi hizmeti sağlamak için imkanları zorlamak gerektiğini, bu yapılan hizmetin memur sendikacılığı adına eşi ve benzeri olmadığını, memur sendikacılığında bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Tüm Şube ve illere hayırlı olsun temennilerini ileten Genel Merkez Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri; Toç Bir-Sen Genel Sekreteri Mustafa Özkaya, Genel Mali Sekreteri Hüseyin Öztürk, Genel Teşkilat Sekreteri Sabri Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Fatih Doğan, Genel Mev. ve Top. Söz. Sekr. Murat Kalaylı ve Gen. Basın ve Halkla İliş. Sekr. Şahin Değirmen aracını teslim alan şube yönetimlerine hayırlı hizmetlerinin devamı ile birlikte kazasız-belasız sürüşler dilediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber