Eskişehir'de operasyon: 1'i polis 5 gözaltı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ocak 2011 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet KEFAL

ESKİŞEHİR'de içkili lokantalarında çalıştırdıkları Moldovyalı ve Azerbaycanlı 3 kadına cinsel saldırıda bulundukları, çalışmaları için baskı kurdukları öne sürülen 4 kişi ile güvenlik güçlerinin işyerlerine yapacağı denetimleri daha önceden haber verdiğiöne sürülen bir polis memuru gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin Eskişehir'in Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde düzenlediği operasyonda içkili lokantalarında çalıştırdıkları biri Azerbaycanlı, 2'si Moldovyalı 3 kadına cinsel saldırıda bulundukları ve işyerinde çalışmaları için baskı altında tuttukları öne sürülen Ş.İ. (44), M.K. (38), Ö.Y. (35) ve M.B.'yi (28) yakalandı. Ekipler, şüphelilerin işyerlerine güvenlik güçlerinin yapacağı denetimleri önceden haber verdiği öne sürülen polis memuru A.A.'yı da (35) gözaltına aldı.

Yetkililer gözaltına alınan şüphelilerden Ö.Y.'nin Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından serbest bırakıldığını, biri polis olmak üzere diğer 4 şüphelinin ise Adliye'ye sevk edileceklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber