Polisin silahını alıp, polisle çatıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2011 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ataşehir'de düzenlenen bir operasyon sırasında polisin silahını alarak kaçan sabıkalı zanlı, uygulama sırasında durdurulan taksiden kaçarak polislerle çatıştı. Ağır yaralı olarak yakalanan zanlı tedavi alınırken, üzerinden sahte kimlikler çıktı.

Alınan bilgiye göre, Yenisahra Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, bir taksiyi durdurdu. Bu sırada takside bulunan bir kişi polisin elinden kaçarak yakınlardaki bir dükkana girdi. Bunun üzerine polisle şüpheli arasında çatışma çıktı. Dükkana saklanan zanlı sonra polis tarafından kolundan ve ayağından silahla vurularak etkisiz hale getirdi. Ağır yaralı olarak yakalanan zanlı, Göztepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dolandırıcılıktan sabıkası olduğu belirlenen O.İ.'nin, sabah

saatlerinde Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Masası ekiplerinin yaptıkları operasyon sırasında bir polis memurunun silahını alarak kaçan kişi olduğu belirlendi. Şahsın üzerinden Kürşat Uluocak ismine düzenlenmiş sahte kimlikler çıktı. Hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alınırken, polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber