Elektrik veznesinde soygun dehşeti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2011 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turaç TOP

İZMİR'in Mersinli Semti'ndeki elektrik tahsilat veznesindeki çalışanları silah ve kasaturayla etkisiz hale getiren 2 soyguncu, poşete koydurttukları yaklaşık 16 bin TL'yi alarak kaçtı. Soygun anının saniye saniye kaydedildiği güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, soyguncuları yakalamak için alarma geçti.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında, Fatih Caddesi Kocakıran Çarşısı'ndaki Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Tahsilat Veznesi'nde meydana geldi. Birisi beresiyle, diğeri de atkıyla yüzünü kapatan kimliği belirsiz 2 kişi, ellerindeki tabanca ve kasaturayla içeri dalarak kadın veznedar Beyhan Kanmaz (40) ve erkek çalışma arkadaşını etkisiz hale getirdi. Çalışanlara, ellerindeki poşetleri gösterip "Doldur, doldur" diye bağıran iki saldırgan, veznedarların çekmecelerden alıp poşetlere doldurdukları yaklaşık 16 bin TL'yi alıp yürüyerek çıkıp kaçtı. Çalışanların bağırışları ve çevredeki esnafın olayın farkına varması üzerine hemen polise haber verildi.İhbar üzerine olay yerine gelen polis, parmak izi çalışması yaparken, soygun anının saniye saniye kaydedildiği güvenlik kamera görüntülerine el koydu.

YÜZÜNÜ DE BOYAMIŞ

Profosyonelce hareket ettikleri belirlenen saldırganlardan birinin, atkıyla kapamasına rağmen tanınmamak için yüzünü boyadığı da öğrenildi. Olay yeri çevresinde geniş bir arama bölgesi oluşturan ve alarma geçen polis, 1.70-1.75 boylarında, 25-30 yaşlarındaki esmer soyguncuları yakalamak için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Bu arada, veznedar Beyhan Kanmaz, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamazken, arkadaşları tarafından teskin edildi

AYNI KİŞİLER Mİ?

Yaklaşık 15 gün önce, Altındağ Semti'ndeki PTT Şubesi çalışanlarının yemekte olduğu saatte gelen kimliği belirsiz 2 kişi, kapıyı kırdıktan sonra yaklaşık 5 bin TL'yi alarak kaçmıştı. Polis, birbirine yakın mesafede meydana gelen her iki olaya karışanların aynı kişiler olup olmadığının da araştırıldığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber