Mehmet Haberal başka hastaneye sevk edildi/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2011 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde kalan Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal, başka bir hastaneye sevk edildi.


Haberal'a yeni operasyon: 4 gözaltı


Kardiyoloji Enstitüsü'nün arka kapısına yanaşan ambülansa tekerlekli sandalye ile bindirilen Mehmet Haberal, başka hastaneye sevk edildi. Haberal'ın Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Haberal, Halkalı Mehmet Akif Hastanesi'nde

Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal, Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nden çıkartılan Mehmet Haberal, ambülansa bindirildi. Haberal'ın ambülansa yaklaşınca tekerlekli sandalyeden kalktığı ve etrafındakilere el salladığı görüldü.

Haberal, daha sonra Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. Haberal'ın getirilmesi sırasında güvenlik görevlileri basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalıştı.


?Ergenekon? davası kapsamında tutuklu bulunan eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın mahkemeye gönderilmeyen sağlık raporuna ilişkin savcılıkça ifadesine başvurulan Prof. Dr. Cengiz Çeliker, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne avukatı Fesih Delidere ile birlikte gelen Prof. Dr. Cengiz Çeliker, burada soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen tarafından sorgulandı.

Çeliker, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle İstanbul Nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Prof. Dr. Çeliker, 3 Aralık 2010'da geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde ?şüpheli? sıfatıyla ifade vermiş ve ardından da serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber