Üniversiteli Sinem'den 7 aydır haber yok!

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 22 Şubat 2011 08:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sinem Yurdanur, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Ailesi ?Cüzdanı ve kimlik kartı evde. Kendi isteğiyle gitmiş olsa onları yanına alırdı. Kızımızın hayatından endişe ediyoruz? diye gözyaşı döküyor

Çağdaş ULUS / VATAN İSTİHBARAT ÖZEL HABER

İNEGÖL Meslek Yüksekokulu Elektrik bölümü son sınıf öğrencisi Sinem Yurdanur, yaz okulu için Temmuz ayı sonunda ailesi ile birlikte ikamet ettiği İstanbul Çatalca'dan İnegöl'e gitti. Okula gittiği gün ailesiyle son kez telefonda görüşen Sinem'den ailesi 7 aydır haber alamadı. Ailesi ise kızlarının hayatından endişe duyuyor. Sinem'in 7 aydır bulunamaması nedeniyle kızının hayatından endişe ettiklerini söyleyen baba Tahsin Yurdanur, ?Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Yetkililerin biran önce kızımı bulmasını istiyoruz. Sinem Çatalca'da oturduğumuz evden yaz okulu için Temmuz ayının sonunda İnegöl'e gitti. O gün kızımı telefonla arayıp konuştuk. Ertesi gün annesi kızının sesini duymak istediğini söyleyince kendisini yeniden arayıp konuşmak istedik. Ama telefonu çalmasına rağmen telefonu açmadı. Biz de İnegöl'deki arkadaşımı arayıp, kızımın bir kız arkadaşı ile birlikte ikamet ettiği Turgutalp Mahallesi Gül Sokak'taki evine bakmasını istedim. Arkadaşım, ev sahibi ile birlikte eve baktı.

?Kızımız kaçırıldı?

Evin ışıkları yanmasına rağmen uzun süre zile basılmasına, cama taş atılmasına rağmen evden kimse çıkmamış. Bunun üzerine durum emniyete bildirildi. Eve giden emniyet ekipleri, çilingir vasıtası ile kapıyı açıp içeri baktılar ancak evde kimseye ulaşamamışlar. Biz de hemen İnegöl'e gittik. Birlikte ikamet ettiği okul ve ev arkadaşı olan kızla görüştük, tanıdığı, konuştuğu bütün arkadaşları ile temasa geçerek kızımızın nerde olabileceği konusunda görüştük ancak somut bir bilgi edinemedik. En son bir arkadaşı ile birlikte Kültürpark içerisinde görülmüş. Emniyet ekipleri de gerekli bilgileri alıp arkadaşlarının ifadelerine başvurdu. Ancak 7 aydır kızıma ulaşamadık? dedi. Kızlarının çantasının, nüfus cüzdanının ve diğer özel eşyalarının evde olduğunu, sadece cep telefonunun yanında olduğunu bildiren baba Tahsin Yurdanur, ?Kendi isteği ile evden ayrılmış olsa, özel eşyalarını yanına alırdı ve lambayı kapatırdı. Kızımızın kaçırıldığından endişe ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber