22 Şubat 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2011 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22.02.2011 Salı

Cumhurbaşkanı Gül, Mersin'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'dan Adana'ya gelecek, buradan da Tarsus'a geçecek. Tarihi mekânlarda incelemede bulunacak olan Gül, Mersin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na gidecek. Cumhurbaşkanı Gül, Liman ve Serbest Bölgede incelemelerde bulunduktan sonra Mersin Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edecek. Gül, programının ardından Ankara'ya dönecek.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ankara'da bulunan Afganistan Yüksek Barış Konseyi Başkanı ve eski Cumhurbaşkanı Burhaneddin Rabbani'yi kabul edecek. (15.30/14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Jean Asselborn'u ile Afganistan Yüksek Barış Konseyi Başkanı ve eski Cumhurbaşkanı Burhaneddin Rabbani'yi, kabul edecek.

Başbakan Erdoğan, Malezya Başbakanı Dato Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak'ı Merkez Bina'da resmi törenle karşılayacak, iki lider ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, Razak onuruna Resmi Konut'ta akşam yemeği verecek.

Ankara'da bulunan Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşecek. Baş başa görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Adana'da vergi rekortmenlerinin ödül törenine katılacak.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Hatay'da düzenlenen ''Belediyeler AB'ye Hazırlanıyor'' konulu toplantıya katılacak. (10.30/15.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Asselborn onuruna akşam yemeği verecek. (20.00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Azerbaycan Göç Başkanı Arzu Rahimov ile makamında görüşecek. (14.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sincan'da Başkentray 1. Etap İnşaatı temel atma törenine katılacak. (11.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Bakanlıkta, yeni bir hayvancılık destek paketi açıklayacak. (10.00)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, KOSGEB ile YÖK arasında yapılacak işbirliği protokolü imza törenine katılacak. (10.00)

TBMM'de sırasıyla AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.30/12.30/13.30/)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile Yolu Madenler Kavşağı ile Taşdelen Kavşağı inşaatında incelemelerde bulunacak. (11.30)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılacağı Beceri'10 ? Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi eğitim kursları açılıyor. (17.00)

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile ENDEAVOR, Akbank sponsorluğunda İyi Girişim Zirvesi'ni organize edecek. (10.00)

Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu, 22 Şubat 1962 ihtilal (askeri darbe) girişiminin lideri olarak gördükleri Albay Talat Aydemir'i Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında anacak. (11.00)

Japonya Büyükelçiliği ile Gaziantep, Bitlis ve Şanlıurfa illerinde yapılacak üç projenin tanıtımı gerçekleşecek. (12.00)

DİSK'e Genel-İş Sendikası üyeleri, toplu görüşmelerde anlaşma sağlayamadıkları İzmir Karabağlar Belediyesi'ne grev kararı asacak. (12.00)

Nişasta bazlı şeker konusunda Gıda Mühendisleri Odası'nın da içinde bulunduğu STK'lar ortak basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yeniden yapılandırmasını içeren ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren "Torba Yasa" ile ilgili bilgilendirme toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek. (16.00)

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) şubat olağan toplantısını Gaziantep'te yapacak. (10.00)

Bursaspor Bucaspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak. (10.30)

Gaziantepspor, Cumartesi günü evinde karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. (11.00)

Profesyonel lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber